Hír: NBIII-as csapatunk harmadik győzelmét is begyűjtötte
(Kategória: NB III)
Küldte: Méhes Tamás
2021 augusztus 22 - vasárnap, 22:03


A negyedik fordulóban!banner_pse.jpg

NBIII., Közép csoport, 4. forduló: PAKSI FC II - Vác FC 4 - 1 (3 - 0)       

Csapatunk összeállítása  

Kezdők: Simon, Debreceni, Gévay, Volter (Kovács L. 60’), Süvöltös (Ribár 75’), Szendrei (Vas 82’), Pethő (Görög 60’), Lorentz, Budai (Lakatos-Lengyel 75’), Szekszárdi, Bertus 

Cserék: Kovács F., Pesti, Ribár, Vas, Lakatos-Lengyel, Görög, Kovács L. 

Vezetőedző: Kindl István  

A Vác kerete            

Kezdők: Halasi, Purzsa (Balázs 68’), Kasza, Csaba (Stefán 21’), Lukács, Földi (Sorecz 46’), Zámbó, Mertse, Nagy, Tölgyes (Fazekas 82’), Vén (Tóth 46’) 

Cserék: Flamich, Molnár, Stefán, Tóth, Torda, Sorecz, Balázs, Fazakas, Balga 

Vezetőedző: Csank János 

Gólszerzők: Bertus 2’, Volter 9’, Pethő 31’, Szendrei 50’, ill. Mertse 69’ 
 
A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.  
 
Csapatunk kiváló felfogásban kezdte a mérkőzést. Rögtön az elején már veszélyes támadásokat vezettünk, ami hamar 2-0-s vezetéssel realizálódott. Vendégeink még csak szórványos támadásokat sem tudtak kezdeményezni, agresszíven, jó minőségben futballoztunk. Szinte csak a mi pontosságunkon múlt, hogy támadásaink végén ziccert alakítottunk ki vagy sem. Nagy iramot diktáltunk, taktikusan, lendületesen játszottunk. A szünetig háromgólossá növeltük előnyünk, és emellett érződött, eldőlhetett a mérkőzés. A második játékrészt hasonlóan magas színvonalon kezdtük, de sajnos 4-0 után elengedtük a lendületet, így onnantól sokat romlott játékunk képe. Ritka az olyan meccs, ahol kétszer fordul a mentő… Találkozónkon ugyanis két komolynak tűnő fejsérülés is adódott a kilencven perc alatt. Előbb egy váci játékos, majd tőlünk Lakatos-Lengyel Lóránt ütközött keményen, és vesztette el az eszméletét rövid időre. Természetesen mindkettőjüknek ezúton is mielőbbi felépülést és jobbulást kívánunk! 

„Biztos voltam benne, hogy az előző mérkőzést követően egy teljesen más képet fogunk mutatni. Ezt sikerült is megvalósítani! Intenzíven és jó minőségben játszottunk a kezdő sípszótól kezdve. Hatvan percig tartott mindez, hisz’ sajnos 4-0 után kiengedtünk. A továbbiakban az egy órában mutatott teljesítményt kell minél tovább kitolnunk. Nem engedhetjük ilyen könnyen ki azt a kezünkből, amit felépítettünk. Jobbulást a két fejsérült játékosnak” - fogalmazott vezetőedzőnk, Kindl István a találkozót követően honlapunknak.  
 
Jó teljesítményt nyújtottak: Budai, Volter, Bertus, Szendrei, Debreceni, Szekszárdi

vac2.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.9654 )