Hír: Kiss Gréta nagyszerűen érezte magát a legjobbak közt
(Kategória: NŐI LABDARÚGÁS)
Küldte: Méhes Tamás
2021 szeptember 02 - csütörtök, 18:09


Tehetségünk mindkét U17-es válogatott felkészülési mérkőzésen pályára léphetett. banner_pse.jpg 
 
Ahogy arról két hete hír adtunk, női U17-es nemzeti csapatunk - keretében a még csak mindössze tizenöt esztendős talentumunk, Kiss Grétával - megkezdte felkészülését az októberi Eb-selejtezőjére, mely Norvégiában lesz esedékes. Schumi Dorottya együttese pedig az elmúlt hetekben kétszer is megmérkőzött a szerb ugyancsak U17-es korosztályos válogatottal. 
 
Lányaink sajnos az első mérkőzésen, Topolyán 2-0-s, majd pár nappal később, már Mórahalmon 0-4-es vereséget szenvedtek. Kiss a szomszédos országban rendezett párharcon a hetvenötödik percben, idehaza a nyolcvanegyedik minutumban lépett a pályára, és kapott bizonyítási lehetőséget a két évvel idősebb korosztály legjobbjai közt. 
 
Grétával még a behívó érkeztével beszélgettünk érzéseiről, valamint a két találkozóval kapcsolatos előzetes várakozásairól. Túl a két mérkőzésen és az összetartáson kiváló játékosunkat ismét megszólaltattuk: 

„Remekül éreztem magam az edzéseken, a felkészülési találkozóinkon, a pályán töltött és a pihenő időben is. Nagyszerű volt a csapat hangulata, jól kijöttünk egymással. Ami a meccseket illeti, tudatosabban kellett futballozzak. A társak segítésére összpontosítottam. Nem sokat játszottam, de hihetetlenül örülök, hogy ennyi lehetőséget is kaphattam. Minden mozzanatát élveztem, próbáltam élni az eséllyel, és mindent megtenni, amit csak tudtam. Úgy érzem, a koncentrációm sokat fejlődött. Ellenfelünk fizikálisan és technikailag is toppon volt, nagyszerű játékosokkal. Sajnos egyik találkozónk végeredménye sem úgy alakult, ahogy azt előzetesen terveztük, ennek ellenére hiszem, a jövőben a közös edzésekkel és az összetartásokkal javulni fog a teljesítményünk” - így labdarúgónk a válogatottbéli élményeiről. 
 
Hajrá, Gréta! Hajrá, Paks! Hajrá, magyarok!
 
gretval17b1.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.9680 )