Hír: „Jó érzés volt végre bemutatkozni”
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2021 szeptember 15 - szerda, 14:47


Pethő Bencét NBI-es debütálásáról kérdeztük.banner_magy1.jpg 
 
A huszonkét éves tehetséges csatárt nyáron Budaörsről szerződtettük, ahol mindösszesen két meccset hagyott ki a 2020/21-es Merkantil Bank Liga harmincnyolc fordulós évadában, és tizenöt(!) gólig, valamint öt gólpasszig jutott. Múlt hétvégén pedig az MTK ellen 3-2-re megnyert bajnokink alkalmával kilencvenhárom másodosztályú találkozót követően az élvonalban debütálhatott csapatunk színeiben. 

„Nagyon jó érzés volt végre bemutatkozni, kiválóan éreztem magam” - kezdte Pethő Bence, aki a nyolcvanadik percben lépett pályára az első osztály jelen, 21/22-és kiírásának hatodik fordulójában. „Mikor nyáron Paksra érkeztem, bíztam benne, hamarabb eljön ez az idő, viszont a felékszülési időszakban összeszedett sérülésem kicsit kitolta a premiert. Úgy érzem, mostanra értem utol magam annyira, hogy már egy NBI-es meccsen is számíthat rám a szakmai stáb.” 
 
Az U19-es válogatott csatárunkat 3-2-nél küldte pályára vezetőedzőnk, Bognár György, aki jól ismeri fiatal csatárunkat, hisz’ Budaörsön is a kezei alatt nevelkedett. „Kicsit még fura és néha gyors volt az NBI-es tempó, de látom, nem lesz gond, hamar belerázódom majd. Következő célom csak az lehet, hogy ugyanígy, az edzésmunkámmal meggyőzzem trénereinket, hogy minél többször, minél több időre a pályára küldjenek. Szép fokozatosan próbálom tehát megoldani az úgymond következő lépcsőfokom” - nyilatkozta honlapunknak a támadó, aki első OTP Bank Ligás mérkőzésén egyáltalán nem tűnt megilletődöttnek, sőt, igazán harcosnak mutatkozott az MTK-játékosokkal szemben. 
 
Hajrá, Bence! Hajrá, Paks! A magyar csapat!
 
 petdeb1.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.9707 )