Hír: Gyirmót - Paks - mérkőzés előtti nyilatkozatok
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2021 október 14 - csütörtök, 16:06


A gyors gólban lehet a kulcs, de egyöntetűen mindenki nehéz találkozóra számít.banner_magy2.jpg

Medgyes Sinan: Úgy számolunk, a Gyirmót kontrázgatni fog, beállnak tehát ellenünk. Remélhetőleg mihamarabb sikerül majd feltörni a védelmük, hogy egyszerűbben futballozhassunk ellenük. A gyors találatban lehet a kulcs a könnyebb meccshez, hiszen alapból egy nagyon nehéz mérkőzéssel számolunk.   

Kinyik Ákos: Biztos egy kemény meccs lesz, hiszen a hazaiaknak most már nagyon fontos pontokat szerezni. A Gyirmót egy masszív gárda, de nekünk a saját játékunkat kell elvinnünk magunkkal, hogy aztán a három pontot hozzuk haza. Várhatóan a kontrákra nagyon összpontosítanunk kell majd, hiszen elöl is rendelkeznek minőségi játékosokkal. Nagyon koncentráltnak kell lennünk tehát.   

Nagy Richárd: Csatlakozom az előttem szólókhoz, nehéz mérkőzés lesz. E hétvégi ellenfelünk taktikailag nagyon szervezett. Ismerjük Csertői Aurél filozófiáját, miszerint a biztos védekezésből a hatékony kontrajátékokra épít, ehhez pedig vannak jó játékosai. Látva az eddigi összecsapásaikat, több pontjuk is lehetne, továbbá a tizenkétcsapatos bajnokságban bárki bárkit bármikor megverhet, így egyik csapatot sem szabad félvállról venni, pláne a Gyirmótot, akik egy rendkívül szervezett együttes.   

Ádám Martin: Egy nagyon nehéz mérkőzés lesz, az biztos. Ez alkalommal egy elég masszív ellenféllel nézünk szembe. A Gyirmót eddigi találkozóiból kiindulva a védekezésre helyezik a hangsúlyt, abból próbálnak támadni. Ez azt eredményezi, hogy nehéz feltörni Őket, de természetesen azon leszünk, hogy minél hamarabb megoldást találjunk erre, és gólt szerezzünk. Ha gyorsan megszerezzük a vezetést, talán egy kicsit könnyebb dolgunk lehet a továbbiakban.
 
gyirmotele2.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.9762 )