Hír: NBIII: Hazai pályán továbbra is veretlenül
(Kategória: NB III)
Küldte: Méhes Tamás
2021 október 20 - szerda, 15:24


Idehaza a hatodik győzelmünk gyűjtöttük be a hétközi találkozón. banner_pse.jpg

NBIII., Közép csoport, 13. forduló: PAKSI FC II - B Build Mohács 1 - 0 (0 - 0)                

Csapatunk összeállítása            

Kezdők: Rácz, Debreceni, Gévay, Volter (Pesti 80’), Süvöltös, Artner (Görög 60’), Gyurkits, Vas (Ribár 65’), Budai, Szekszárd, Varga (Kovács 46’) 

Cserék: Bencze, Zoltán, Skripek, Ribár, Pesti, Görög, Kovács 

Vezetőedző: Kindl István      

A Mohács kerete                      

Kezdők: Csobán, Forró (Brukner 75’), Menyhei (Hetényi 75’), Kocsis, Kiss, Spannenberger, Ignácz, Marton, Dér (Izsák 60’), Vég (Gellén 65’), Müllerlei 

Cserék: Mester, Péter, Nagy, Brukner, Izsák, Bódis, Hetényi, Gellén 

Vezetőedző: Kvanduk János 

Gólszerző: Volter 46’ 
 
A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el. 
 
bmohacs2.jpg
 
A tabellán elfoglalt helye ellenére egy nehéz ellenfél ellen játszottunk. A Mohács fegyelmezetten és szervezetten védekezett, nehéz volt tehát átjutni rajtuk. Az első félidőben ennek ellenére három-négy kecsegtető helyzetet is kialakítottunk, amiket azonban sajnos nem tudtunk gólra váltani. A második játékrészt kiválóan kezdtük, szinte az első pillanatban, egy jobb oldali támadást követően Kovács tette középre a labdát, amire a rövid oldalon Volter érkezett pontosan, és megszerezte a vezetést számunkra. Nem sokra rá meccslabdánk volt, hogy lezárjuk a mérkőzést, de sajnos öt méterről nem sikerült góllal befejeznünk a támadást. A találkozó végén már egyre töredezettebb lett a játék, vendégeink szabadrúgásokból próbálkoztak egyenlíteni, de ahogy addig, ekkor sem jelentettek veszélyt a kapunkra. Maradt tehát az 1-0, és az újabb hazai győzelem! 

„Nagyon örülök a nem túl jó játékkal megszerzett három pontnak. Fél vagy egy éve a hasonló mérkőzéseinket fiataljaink rendre elbukták. Folytattuk a jó hazai sorozatunkat” - fogalmazott vezetőedzőnk, Kindl István a találkozót követően honlapunknak.    
 
Jó teljesítményt nyújtottak: Debreceni, Gyurkits, Kovács, Süvöltös
 
bmohacs3.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.9774 )