Hír: Debrecenire újabb két válogatott mérkőzés vár
(Kategória: UTÁNPÓTLÁS)
Küldte: Méhes Tamás
2021 november 08 - hétfő, 16:31


Persze menetrendszerűen jött az U19-es behívó.banner_magy2.jpg
 
Ha U19-es válogatott szereplés, akkor mi párhuzamosan Debreceni Ákosnak is szoríthatunk. Fiatal labdarúgónk legutóbb már alapembernek számított Tímár Krisztián gárdájában, tehetségünk ugyanis a hazai rendezésű Európa-bajnoki selejtezőtornán végigjátszotta mindhárom mérkőzést október elején Győrben. Most pedig, egy hónappal később U19-es legjobbjaink Olaszország ellen játszanak két felkészülési mérkőzést, melyen Ákos is ott lesz a keretben. 

„Ez egy rettentő jó erőfelmérő lesz a tavaszi elitkörre, hiszen - akárcsak mi - az olaszok is elsőként jutottak tovább csoportjukból. Megmérhetjük, hol tartunk, és megláthatjuk, mire számíthatunk márciusban” - mesélte honlapunknak Debreceni, aki a vasárnapi NBIII-as bajnokink után már Telkiben tartózkodik többi kollégájával egyetemben. Az első mérkőzést november 11-én, csütörtökön, a másodikat 15-én, hétfőn rendezik, egyaránt Magyarországon. 

„Abban reménykedem, hogy ismét sok lehetőséget kapok majd” - folytatta szélső védőnk utolsó idei válogatott céljaival kapcsolatosan. „Szeretném folyamatosan bebizonyítani, hogy a válogatottak közt van a helyem. Célom, hogy a legjobbat hozzam ki magamból, megmutassam tehát, mire vagyok képes.” 
 
Tizennyolcéves játékosunktól végül azt is megtudtuk, nem tapogatóznak azért teljesen sötétben az olaszokat illetően. „Általánosságban tudjuk róluk, hogy egy roppant erős csapat, ezt az eddigi selejtező mérkőzéseiken is megmutatták, kilenc ponttal jutottak tovább csoportjukból. Csapattársunk, Senkó Zsombor, aki a Juventusnál pallérozódik, pedig sokat mesélt nekünk, hogy kikkel nézhetünk majd szembe.” 
 
Természetesen honlapunk továbbra is beszámol majd fiatal tehetségünk válogatott szerepléséről is, így e két összecsapás után is egészen biztosan megszólalásokkal jelentkezünk majd. 
 
De addig is a felkészülésen és a mérkőzésen is: Hajrá, magyarok! Hajrá, Ákos!
 
Fotók: mlsz.hu
 
debu19fehor.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.9812 )