Hír: Legyőztük a Békéscsabát és a Pécset is
(Kategória: UTÁNPÓTLÁS)
Küldte: Méhes Tamás
2021 november 09 - kedd, 15:24


Előbbit idegenben, utóbbit idehaza, mindkét sikerhez három gól kellett.banner_pse.jpg

U17: Alap csoport, 10. forduló: Békéscsaba 1912 Előre SE - PAKSI FC 2 - 3 (0 - 1)

Kezdők: Herman, Perger, Mácsik, Ádám, László, Máté, Palóka, Pesti, Berényi, Horváth, Marsai

Cserék: Bakodi, Binder, Berger, Horváth, Győrfi, Kardos, Büki
 
Góljainkat Pesti 37’, 67’, 73’ szerezte.

A tabellán elfoglalt helyezés miatt igazi rangadónak ígérkezett a mérkőzés, valamint a Békéscsaba hazai pályán még nem veszített mérkőzést. Nekünk viszont rendezni kellett sorainkat a Videoton ellen elszenvedett vereség után. Mindkét csapat nagy erőbedobással kezdte a mérkőzést, a hazaiak nem riadtak vissza a durva belemenésektől sem. Egy ilyen után Ádám Dominik meg is sérült, és nem tudta folytatni a játékot. Gárdánk szervezetten védekezett, játszott, és sorban alakítottuk ki helyzeteinket, amiből a harminchetedik percben vezetést is szereztünk. A hazaiak a második játékrészben sem találtak fogást rajtunk. Átvettük a játék irányítását, és újabb gólokat szereztünk. A mérkőzés végén a Békéscsaba kihasználta két megingásunkat, de a győzelmünk nem forgott veszélyben. Jól játszottunk, egységesek voltunk, győzelmünk igazi csapatmunka volt. Az egész csapat kiválóan teljesített - így Kollarics Zsolt edzőnk.
 
A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

U15: Kiemelt csoport, 10. forduló: PAKSI FC - PMFC 3 - 0 (1 - 0)

Kezdők: Wiesner, Kovács, Májik, Juhász, Éger, Marcsa, Soós, Galambos, Balogh, Szabó, Dörömböző

Cserék: Ulbert, Lakatos-Lengyel, Jáksó, Tillman, Niklos, Huber
 
Góljainkat Galambos 7’, Éger 50’ és Balogh 58’ szerezték. 

A gyerekek nagyrészt megvalósították, amit elterveztünk a mérkőzésre. Az ellenfél játékosait, már a védő zónájukban olyan megoldásokra kényszerítettük, amiből pontatlan volt az előrefelé játékuk, ezáltal sok labdát tudtunk szerezni már a középső zónában. Az első félidőben - negyedóra kivételével - jól játszottunk, már ebben az időszakban is a megvoltak a lehetőségeink. Szerzett gólunk mellett két nagy ziccert is védett az ellenfél kapusa. A második játékrészben is stabilan, és fegyelmezetten védekeztünk, és az átmeneteket is jól oldottuk meg.  Az utolsó tíz percben a pécsi alakult labdabirtoklásban dominálni tudott, ekkor mélységben túlságosan „hosszú” volt a csapat. Összességében megérdemelt győzelmet arattunk, hiszen a három rúgott gól mellett további két-három nagy lehetőségünk is volt a gólszerzésre, ellenfelünknek pedig nem volt nagy gólszerzési sansza a mérkőzésen. Gratulálok a fiúknak - elemzett Wiesner József vezetőedzőnk.
 
A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

U14: Alap csoport (nyugat), 10. forduló: Tatabányai Sport Club - PAKSI FC 3 - 2 (2 - 0)

Kezdők: Nagy, Budai, Szurma Z., Tojzán, Szurma M., Bagó, Rauf, Farsang, Wiesner, Tanos, Somogyi

Cserék: Orbán-Zaják, Szelyem, Farkas, Biszak
 
Gólunkat Tanos 53’ szerezte, illetve egy tatabányai öngól is született.
 
„Ez a mérkőzés egy nagyon rossz élmény volt. Egy-két kivételtől eltekintve mindenki mélyen a tudása alatt játszott. Az ellenfél gyorsan 2-0-s előnyre tett szert, így futhattunk az eredmény után, nem voltunk koncentráltak, mintha nem vettük volna komolyan ezt a találkozót. Egész héten az ellenfél tiszteletéről beszéltünk, arról, hogy ne a tabellán elfoglalt helyezést nézve készüljünk a mérkőzésre. Bevallom, én is hibáztam, amikor azt gondoltam, hogy az utolsó helyezett csapat ellen más felállási formát alkalmazva is sikeresek lehetünk. Talán ez egy kicsit összezavarta a csapatot, ez azonban mégsem lehet magyarázat a sok gyenge egyéni teljesítményre. A szünetig több kapu előtti kavarodásnál volt lehetőségünk a szépítésre. A második félidőben szerencsés körülmények között szerzett gólokkal egyenlítettünk, ekkor azt gondoltam, nyerhetünk. Kinyíltunk, hiszen a srácok győzni szerettek volna, de egy újabb hibából az ellenfél talált be. Nagy csalódás volt a szombati nap, ugyanakkor a Tatabánya nem egy utolsó helyezett csapat látszatát keltette. Kombinatívan játszottak és dinamikusak voltak. Kíváncsian várom, hogy ezek után a következő hétvégén milyen teljesítménnyel rukkolunk elő. A téli szünet előtt még szükségünk lenne jó néhány megnyugtató bajnoki pontra” - nyilatkozta Köllő Roland vezetőedzőnk. 
 
A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

U13: Kiemelt csoport - Dél-Nyugat, 9. forduló: UTE - PAKSI FC 7 - 2 (0 - 0)

Kezdők: Rostás, Pumerschein, Klem, Szoó, Osztermájer, Száraz, Péter, Krausz, Steiner

Cserék: Stier, Varga, Blága, Kákai
 
Góljainkat Krausz 30’ és Blága 70’ szerezték.

Gyenge napot fogtunk ki. Indiszponáltan, lassan, gyáván fociztunk rengeteg technikai  hibával. Sajnos ez most értékelhetetlen teljesítmény volt - fogalmazott Sárai György.
 
A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

U12: Kiemelt csoport - Dél-Nyugat, 9. forduló: UTE - PAKSI FC 15 - 1 (0 - 0)

Kezdők: Demeter, Tóth, Weisz, Kaltenecker, Kutasi, Niklós, Földi, Nagy, Csötönyi

Cserék: Nagy N.
 
Gólunkat Nagy 38’ szerezte.

A múlt heti jó játékunkat nem tudtuk megismételni, bár egy jóval erősebb ellenféllel találkoztunk. Az első félidőben mutatott közepes teljesítményünkkel még tartottuk magunkat, aztán jött, ami már többször is előfordult, motivációs problémák miatt sajnos nagyarányú vereséget szenvedtünk - így edzőnk, Nagy István.
 
A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.
 
unov91.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.9814 )