Hír: Óriási bravúr Debreceniéktől
(Kategória: UTÁNPÓTLÁS)
Küldte: Méhes Tamás
2021 november 15 - hétfő, 21:22


Az U19-es válogatott három gólt vágva győzte le Olaszországot.banner_magy2.jpg
 
Az U19-es válogatott - melynek bizony oszlopos tagja tehetségünk, Debreceni Ákos - az elmúlt napokban kétszer is megmérkőzött az olasz kortársakkal barátságos mérkőzések kereteink belül. Négy napja, csütörtökön egy küzdelmes találkozó végén ugyan 0-1-es vereséget szenvedtek a fiatalok, ám a játék képe igencsak biztató volt. Ákos honlapunknak akkor elmondta, az olasz gárda kemény feladat volt számukra, de felvették a kesztyűt, és méltó ellenfelek lettek, sőt, sajnálták, hogy nem tudták kiharcolni a döntetlent a papíron erősebbnek tartott gárda ellen.

Ellenben a hétfő esti, második összecsapás felettébb kiválóra sikeredett, hiszen Tímár Krisztián együttese 3-1-es győzelmet aratott! Az pedig szinte már nem is meglepetés, hogy az első találkozó után tizennyolc éves játékosunk a második megmérettetést is végig a pályán töltötte.
 
debolasz2.jpg
 
„Egy újabb igazán jó iramú mérkőzést tudtunk játszani, ami nagyon fontos. A találkozó több szakaszában is dominálni tudtunk, és ebből a kilencven percből egészen biztos, hogy mindenki nagy motivációt meríthet a következőkre. Ami engem illet, ismételten kilencven percet játszhattam, és úgy érzem, sikerült még többet fejlődni. Véleményem szerint jól ment a játék, amit az edzői stáb is megerősített, aminek nagyon örülök - így megkeresésünkre fiatal labdarúgónk hétfő este a második olaszok ellen vívott felkészülési mérkőzésről.

Szép volt, fiúk!

Fotók: mlsz.hu
 
debolasz3.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.9820 )