Hír: NBIII: Ismét egy hazai győzelem
(Kategória: NB III)
Küldte: Méhes Tamás
2021 november 28 - vasárnap, 16:47


Tartalékcsapatunk újra három ponttal gyarapodott. banner_pse.jpg

NBIII., Közép csoport, 19. forduló: PAKSI FC II - ESMTK 1 - 0 (1 - 0) 

Csapatunk összeállítása 

Kezdők: Kovács F., Debreceni, Gévay, Volter (Artner 67’), Süvöltös (Budai 57’), Kulcsár, Gyurkits (Görög 85’), Vas, Szélpál, Kesztyűs, Kovács L. (Varga 57’) 

Cserék: Bencze, Artner, Görög, Pesti, Budai, Szekszárdi, Varga 

Vezetőedző: Kindl István 

Az ESMTK kerete 

Kezdők: Jeszenszky, Nagy, Száhl, Tóbiás, Slezák, Szilágyi, Horváth (Szabó 75’), Markovics, Túri, Molnár, Lucz 

Cserék: Gábor, Dankó, Joó, Lázár, Póti, Delea, Szűcs, Szabó 

Vezetőedző: Turi Zoltán 

Gólszerző: Kesztyűs 30’  

Izgalmas mérkőzést játszottunk egy kifejezetten jól szervezett csapat ellen. Próbáltunk támadóan fellépni és nyomást gyakorolni az ESMTK gárdájára, ami működött is, ugyanakkor a végjátékokban pontatlanok voltunk. Fölényünk így elsősorban szögletekben és szabadrúgásokban realizálódott, az utolsó passzokba rendre hiba csúszott, helyzetet tehát nem nagyon tudtunk kialakítani. Ellenfelünk kontratámadásokkal igyekezett, és az egyik alkalommal kapusunkat bravúrra is kényszerítette. Félóra elteltével egy átlövésből megszereztük a vezetést. A második játékrészben három-négy lehetőségünk is adódod arra, hogy lezárjuk a találkozót, de továbbra sem tudtuk jól befejezni akcióinkat. Volt, hogy három az egy elleni szituációt rontottunk, továbbá volt egy olyan etap is, mikor a budapesti csapat jobban akart, de átvészeltük ezt az időszakot. Az össz’ játékkép alapján megérdemelt a győzelmünk, hiszen inkább mi álltunk közelebb a második gólunkhoz, mint az ESMTK az egyenlítéshez. 

„Egy roppant szervezett csapatot sikerült legyőznünk hatalmas küzdelemben. A végjátékokban sajnos rendre rossz megoldásokat választottunk, ezért nem sikerült több gólt szereznünk. Többször illett volna betalálnunk. Győzelmünk az egész csapat kiváló hozzáállásának köszönhető”fogalmazott vezetőedzőnk, Kindl István a találkozót követően honlapunknak. 

Jó teljesítményt nyújtottak: Debreceni, Gyurkits, Szélpál, Kovács F., Kesztyűs
 
A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el
 
esmtk21nov1.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.9845 )