Hír: Heti program: Újpestre megyünk
(Kategória: NB I.)
Küldte: Méhes Tamás
2021 december 06 - hétfő, 15:55


A tizenhatodik fordulóban vasárnap szállunk csatába.banner_magy1.jpg
 
Bár jól indult a múlt pénteki, Budapest Honvéd elleni mérkőzésünk, végül sajnos vereséget szenvedtünk a 2021-es utolsó hazai bajnokinkon. Ádám Martin - aki immáron tizenkét találattal vezeti a góllövő listát - két gólt vállalt a Kispest ellen, köztük egy gyönyörű passzt követően egy kiváló lövést akasztott a vendégek kapujába már a hatodik percben, ám pechünkre ez sem volt elég, hogy itthon tartsuk a három pontot. 
 
Az OTP Bank Liga következő kanyarjában, vasárnap Újpestre látogatunk. Vendéglátóink - akárcsak mi - egy vereség után várják az összecsapást, továbbá a budapesti lila-fehérek a kieső pozícióból kapaszkodnának feljebb, mi viszont minden erőnkkel megállítanánk a lefelé csúszásunk a tabellán. Egészen biztos, így egy élettel teli mérkőzésre számíthatunk tehát, remélhetőleg paksi győzelemmel a végén. E hétvégi találkozónkkal együtt már csak két bajnoki kanyar van vissza az aktuális naptári évből, melyeken jó lenne összesen hat pontot bezsebelni a nyugodt téli pihenőért. 
 
Gyerünk, srácok! 

OTP Bank Liga, 16. forduló
2021. december 12., 13:30
Újpest FC - PAKSI FC
Budapest, Szusza Ferenc Stadion
 
Ami a többi csapatunkat illeti, NBIII-as gárdánk múlt vasárnap győzelemmel búcsúztatta a 2021-es évet. A harmadosztály és vele együtt tartalékcsapatunk február közepén folytatja szezonját. Utánpótláscsapataink nagy része is szintén téli szünetre ment már, egyedül az U13 és az U12 lép pályára még e hét szombaton. Hozzájuk a Kaposvár érkezik egy korábbról elhalasztott találkozót pótolni. Az UP-bajnokikkal már szintén csak 2022 tavaszának elején találkozhatunk. Három lány gárdánk „szintén zenész”, őszi eredményeikről ITT már beszélgettünk is szakosztály vezetőnkkel.

U13 I. osztály, Dél-Nyugat 11. forduló
2021. december 11., 11:00
PAKSI FC - Kaposvári Rákóczi BFLA
Paks, PAKSI FC Stadion

U12 I. osztály, Dél-Nyugat 11. forduló
2021. december 11., 13:00
PAKSI FC - Kaposvári Rákóczi BFLA
Paks, PAKSI FC Stadion
 
ujpszusz20a.jpgEzen hír származási helye: PAKSI FUTBALL CLUB
( http://paksifc.hu/news.php?extend.9858 )