dufcszerz1.jpg

UP: Újabb partnerklubunk lett!

2022. aug. 24.  -  Utánpótlás
Már Dunaújvárosból is egyenes út vezethet NBI-es klubunkhoz.
Már Dunaújvárosból is egyenes út vezethet NBI-es klubunkhoz.
banner_magy1.jpg
 
Örömmel jelentjük, klubunk és a Dunaújvárosi Utánpótlás Futball Klub SE 2022. augusztus 24-én szakmai együttműködési szerződést kötött. A kontraktus értelmében pedig zöld-fehér egyesületünk kiemelt figyelmet fordít majd a szomszédvárban történő utánpótlás-nevelésre, támogatja az ott növekvő, futballozó fiatalok fejlődését, hogy aztán a tehetségek minél magasabb szintig juthassanak. A mi oldalunkról betekintést engedünk edzői stábunk mindennapjaiba, rendszeresen fogadjuk a DUFC edzőit, valamint a jövőben közös tornákat is szervezünk. Ezeken felül a két klub rendszeresen szakmai megbeszéléseken egyeztet, és a szerződés értelmében a Dunaújvárosi Utánpótlás Futball Klub SE utánpótlás-játékosai csatlakozhatnak klubunk kötelékéhez, így további képzésük kiemelkedő körülmények között folytatódhat egy stabil, egyedülálló filozófiával rendelkező NBI-es csapatnál.

„Eddig is felettébb jó kapcsolatot ápoltunk Szellák Sándorral, akivel sok évvel ezelőtt már dolgoztunk együtt, és ugye a kiváló viszony sosem szakad meg. Úgy gondolom, a ma megkötött szerződés is mindkét fél számára ugyanolyan hasznos lehet, mint amit már az elmúlt években a többi környékbeli klubbal kötöttünk. Célunk, hogy a városunkhoz közeli gyerekek egységes képzési rendszerben fejlődjenek és lépjenek előre. A PAKSI FC sokszor bizonyította már, képes egy stabil jövőképet biztosítani az utánpótlás-játékosok számára. Identitásunk - miszerint továbbra is csak magyar játékosokat foglalkoztatunk - nem változik, és ebbe a Dunaújváros elképzelése is maximálisan beleillik. Szeretnénk, ha ez az együttműködés hosszútávon sikeres lenne” - fogalmazott a papírok szignózását követően ügyvezetőnk, Balog Judit
 
dufcszerz3.jpg
 
A Dunaújvárosi Utánpótlás Futball Klub SE egy magánegyesület, akik megannyi utánpótlás-csapatot versenyeztetnek. Szakmai vezetőjük Szellák Sándor, aki korábban már klubunknál is bizonyított. Az elmúlt fél év során rengeteg tornán részt vettek gárdáikkal, illetve nemrég az U7-es és az U9-es csapataink együtt indultak egy megmérettetés alkalmával. „Látjuk, Sándoréknál ügyes, tehetséges gyerekek vannak, valamint jól is kezelik a játékosaikat. Öröm volt, hogy Ők is nyitottak az együttműködésünk felé, így az úgynevezett partnerklubság könnyen összeérett”- nyilatkozott az aláírást követően honlapunknak utánpótlás szakmai vezetőnk, Péter Norbert.

„Régi tervünk volt már egy ilyen összehangolt megállapodás megkötése” - ezek már Szellák pozitív gondolatai a szerződés kapcsán.„Jelenleg még egy kis egyesület vagyunk, de a köztünk lévő nagyszerű kapcsolat révén szerettünk volna a nálunk futballozó tehetséges gyerekeknek egy egyenes utat nyitni az első osztály felé. A PAKSI FC igen komoly tartalommal bír, így gyerekeinknek komoly cél lebeghet a szemük előtt minden egyes edzésük alkalmával. Bízunk benne, hogy hamarosan már az első úttörőinkről számolhatunk be, akik e folyamatban sikeresek lesznek. Mi is reméljük tehát, egy gyümölcsöző kapcsolat alapjait fektettük most le” - így a Dunaújvárosi Utánpótlás Futball Klub SE szakmai vezetője. 
 
Ezzel a megállapodással tehát Kalocsa, Tolna, Bonyhád és Szekszárd után már Dunaújvárosból is egyenes úgy vezethet NBI-es klubunkhoz a tehetséges fiatal labdarúgók számára! 

Hajrá, Paks! A magyar csapat. 
 
 
dufcszerz2.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

SHOP

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2022/2023
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 33 63
2 Kecskeméti TE 33 57
3 DVSC 33 54
4 Puskás Akadémia FC 33 53
5 PAKSI FC 33 49
6 Kisvárda Master Good 33 43
7 Mezőkövesd ZSÓRY FC 33 42
8 Újpest FC 33 41
9 ZTE FC 33 39
10 MOL Fehérvár FC 33 35
11 Budapest Honvéd 33 33
12 Vasas 33 26
33. forduló erdeményei
  -   1:0
  -   2:0
  -   2:1
  -   0:0
  -   1:1
  -   1:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök