szecsiu19nov.jpg

Szécsi az elitkörös keretben is ott lenne

2022. nov. 22.  -  Utánpótlás
Tehetségünk mindkét olaszországi edzőmérkőzésen pályára lépett az U19-es válogatottban.
Tehetségünk mindkét olaszországi edzőmérkőzésen pályára lépett az U19-es válogatottban.
 banner_pse.jpg
 
A Szélesi Zoltán vezette válogatott még szeptemberben vívta ki a tavaszi Európa-bajnoki elitkörben való szereplés jogát, majd októberben idehaza két győztes edzőmérkőzést játszott Ciprus ellen. November közepén Olaszországban folytatták a felkészülést a fiatalok, ahol újfent két meccset vívtak a házigazdákkal. A keretben ezúttal ott volt balszélső védőnk, Szécsi Patrik is, aki az első találkozón a második félidőt játszotta végig, a másodikon kilencven percen át bizonyíthatott. 

„Sok csapattársat ismertem régebbről, vagy játszottunk már egymással, egymás ellen, vagy az augusztusi összetartáskor találkoztunk. A beilleszkedéssel tehát semmi gond nem adódott. A hangulat kiváló volt, mindenki jól érezte magát együtt. A hét alatt sokat taktikáztunk, kielemeztük a hibákat, és a jó dolgokat is átbeszéltük” - mesélte a múlt hét második feléről tehetségünk. 

Az első találkozó 3-0-val az olaszoké lett, míg a második 7-2-re végződött. „Igazából az egyéni hibákkal voltak gondjaink. Nem koncentráltunk eléggé, és ezek megbosszulták magukat. Csapatszinten jól teljesítettünk mindkét meccsen” - elemzett Szécsi. 

Végül a jövő évi célokra is kitértünk utánpótlás-válogatott fiatal labdarúgónkkal. „Szeretnék megragadni a keretben, hiszen a következő már az elitkörös találkozó lesz. Azon dolgozok, hogy akkor is ott legyek a többiekkel.” 

Hajrá, Patrik! Hajrá, magyarok! 

Kép: mlsz.hu

banner_magy1.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök