lenzsnagy23mar.jpg

Lenzsér és Nagy friss helyzetjelentése

2023. márc. 23.  -  NB I.
Labdás gyakorlatok és meccsterhelés, lassan visszatérőben a srácok.

Banner Magy2

Újabb egy hónap telt el, mióta legutóbb két nagy sérültünknél érdeklődtünk rehabilitációjukról. Lenzsér Bence már labdás gyakorlatokat végez, vele a beszélgetésünk klubunk hivatalos Soundcloud-oldalán hallgatható meg. „Realitás, hogy áprilisban már a csapat mellett edzhetek” - fogalmazott belső védőnk, további részletek ITT.

Nagy Richárd egy kicsit előrébb jár, középpályásunk utolsó mérföldkőként hamarosan már a meccsterhelést tesztelheti, természetesen fokozatosan, tartalékcsapatunkban.

„Immáron második hete teljes értékű munkát végzek az NBI-es csapattal, persze a kontaktokra még odafigyelünk, én és a társak is. Semmi fájdalmam nincs, gyorsan le is kopogom, az edzések után azonban még külön kell regenerálni a térdem, hogy másnapra is minden rendben legyen vele, de ez a legkevesebb. Tervünk szerint a jövő hétvégi, NBIII-as mérkőzésünkön már meccskörnyezetben is kipróbálhatom magam. Nyilván lépéséről lépésre, egyre több játékpercet a pályán töltve, az utolsó lépcsőfok indul a NBI-es visszatérésig” - így Nagy érdeklődésünkre.

Kitartást, srácok, nincs már sok vissza!

Előzmények: Nagy Richárdot és Lenzsér Bencét a szezon elején érte komoly sérülés. Középpályásunk bal, belső védőnk jobb térdének szalagjai szakadtak. Nagyot a nyolcadik, míg Lenzsért a kilencedik fordulót követően vesztettük el hosszabb időre.

Lenzsnagy23marc2

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök