rangado23a.jpg

Két díj a RangAdó gáláról

2023. máj. 30.  -  NB I.
Hivatalos Varga Barnabás gólkirályi címe és ő lett az NBI legjobb játékosa is.

Banner Magy1

Mondhatni egy nem rossz és a végletekig izgalmas szezonon vagyunk túl, hiszen egészen az OTP Bank Liga célegyeneséig versenyben voltunk a dobogóért és vele együtt az európai porondért. Végül sajnos ötödikek lettünk, ugyanakkor egyértelműen kijelenthető, az egész országban még markánsabban érezhető a klubunk, a filozófiánk és a játékfelfogásunk iránti egyre növekvő szimpátia. 

Megszokhattunk már, a Magyar Labdarúgó Szövetség minden évad végén díjazza az OTP Bank Liga legjobbjait, melyet az M4 Sport díszes gálaműsor keretében rendre műsorra is tűz. Ez a 2022/23-as szezon végeztével sem történt máshogy. A díjátadó gála május 30-án este került adásba, és bizony megérte minden szurkolónknak árgus szemekkel figyelemmel kísérni. A gálán rendre hét elismerés kerül kiosztásra, ezek a gólkirályi cím, a legjobb játékos, a legjobb edző, a legszebb gól, a szezon felfedezettje, a legjobb játékvezető és a fair-play díj. 

A gólkirály végre hivatalosan is Varga Barnabás lett, és ugyancsak csatárunk gyűjtötte be a legjobb játékos címét is.

„Sajnálom, hogy csak ilyen formában tudok részt venni az eseményen, de így is szeretném megköszönni a díjakat, melyek a csapatunk érdeme is. Nem volt egy egyszerű szezonom, nagy elvárásokat tűztem magam elé, hiszen úgy érkeztem Paksra, hogy az előző két szezonban a klub adta az NBI-es gólkirályt, én pedig szerettem volna folytatni ezt a sort. Hála Istennek, sikerült. A legjobb játékos címe is egy rettentő nagy elismerés számomra. Mindkét díjnak biztos, hogy különleges helye lesz a vitrinemben” - fogalmazott videóüzenetében Varga.

Újra büszkék lehetünk tehát a nemrég zárult szezonban nyújtott teljesítményünkre mind klub és csapat, mind egyéni kvalitások tekintetében. 

Jövőre is: Hajrá, Paks! A magyar csapat.

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

SHOP

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 MTK Budapest 7 14
2 DVTK 7 13
3 DVSC 6 12
4 PAKSI FC 6 11
5 Puskás Akadémia FC 7 11
6 Újpest FC 7 11
7 Ferencvárosi TC 4 9
8 Kecskeméti TE 6 9
9 Fehérvár FC 6 4
10 Mezőkövesd ZSÓRY FC 6 4
11 Kisvárda Master Good 6 4
12 ZTE FC 6 3
7. forduló erdeményei
  -   ?:?
  -   ?:?
  -   0:2
  -   3:1
  -   0:2
  -   0:2

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök