hosszwinszab1a.jpg

Hosszabbítottunk!

2023. aug. 09.  -  Klub
Két fontos kontraktus lejáratát toltuk ki.

Banner Magy1

Windecker József a 2013/14-es szezonban játszott először paksi színekben, majd 2019 februárjában tért vissza klubunkhoz, és azóta már összesen százhússzor viselhette zöld-fehér felszerelésünket az első osztályban. Középpályásunk új szerződése 2026 nyaráig él.

„Örülök a hosszabbításnak, sok paksi év van mögöttem, és a családommal együtt nagyon jól érezzük magunkat itt. Jól eső érzés, hogy egyre többször lehetek csapatkapitány, bízom benne, hogy még lesznek nagy sikereink ebben a három évben. Mindig szeretnénk az előre megfogalmazott céloknál jobb eredményeket elérni” - nyilatkozott új kontraktusa aláírását követően Windecker, aki hetedik paksi szezonját kezdte.

Szabó Bálinttal is újrakötöttük szerződését, ami így szintén 2026 közepéig szól. Középpályásunkat 2020 nyarán Székesfehérvárról igazoltuk, majd fél évet kölcsönben Kaposváron szerepelt, téltől viszont nem volt megállás, berobbant az NBI-be. Meccsszámlálója negyvennégy paksi NBI-es szereplést jegyez eddig, de ez a szám szinte egészen biztos, a többszörösére fog nőni a következő szezonokban.

„Nyilván én is boldog vagyok. Már a törökországi kaland előtt beszélgettünk a hosszabbítás lehetőségéről a klubvezetőkkel, ami most aztán meg is született. Minden erőmmel azon leszek, hogy segítsem a csapatot, és szép szezonokat fussunk a közeljövőben. Hálás vagyok, hogy anno Pakson megkaphattam a lehetőséget, hogy bizonyítsak az első osztályban, ezt a bizalmat szeretném jó játékkal viszonozni a pályán” - így Szabó az új papírok szignózását követően.

Hajrá, Paks! A magyar csapat.


Játékosmozgás - 2023. nyár

Érkezők: Silye Erik (Vasas), Mezei Szabolcs (MTK), Hegedűs János (Vasas), Beke Péter (Budafok), Kovács Krisztián (ETO), Temesvári Attila (Szeged), Földi Dominik (UD La Cruz U19), Szappanos Péter (Bp. Honvéd), Könyves Norbert 


Kölcsönből vissza:
 Szabó Bálint (Antalyaspor)


Szerződéshosszabbítás: Papp Kristóf (2026), Böde Dániel (2024), Windecker József (2026), Szabó Bálint (2026)

Kölcsönbe távozók: Tamás Olivér (Nyíregyháza), Szekszárdi Milán (Kazincbarcika), Nyári Patrik (Szeged), Nagy Richárd (Siófok), Borsos Vilmos (Budaörs), Gyurkits Gergő (PMFC), Kocsis Bence (Budafok), Debreceni Ákos (Siófok)

Távozók: Varga Barnabás (FTC), Rácz Gergő (MTK), Kovács Nikolasz (Bp. Honvéd), Kádár Tamás (MTK), Nagy Gergely (Pas Lamia), Lorentz Márton (Budafok), Sajbán Máté (ZTE), Haris Attila (Szeged)

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök