inscope.jpg

Új partnerünk az Inscope Consulting

2023. szept. 14.  -  Klub
Szponzorációban erősödhetünk.

Banner Magy1

Örömmel jelentjük be, hogy klubunk szponzorációs partneri megállapodást kötött a száz százalékban magyar tulajdonban lévő Inscope Consulting Kft-vel. Az Inscope Consulting egy teljes körű szponzorációs szolgáltatást nyújtó ügynökség. A társaság küldetése, hogy a magyar versenysport kiaknázatlan sportüzleti lehetőségeit kézzel foghatóvá formálja a piaci szereplők számára. Májusi alakulásuk óta a partnereik sorában tudhatják már - több nagymúltú cég mellett - a Magyar Röplabda Szövetséget és a DVSC SCHAEFFLER női kézilabdacsapatot.

„Nagy öröm számunkra, hogy a PAKSI FC révén immáron a magyar labdarúgás élvonalában is jelen vagyunk. Bízunk benne, hogy a tizenhét éve az NB I-ben csak magyar játékosokkal felálló együttes velünk együtt ismét szép pillanatokat okoz a szurkolóknak, és ezzel a teljesítménnyel a piac figyelmét is felkelti. Igyekszünk e téren mindenben segíteni a klubvezetés munkáját” - nyilatkozott a klubunkkal kötött megállapodásról Pehl Bernadett, az Inscope ügyvezetője.

Ügyvezetőnk, Balog Judit így fogalmazott új partneri szerződésünk kapcsán: „Lendületes, feltörekvő céget ismertünk meg az Inscope-ban, és reméljük, hogy közös munkánk eredményeként még több emberhez eljut a klubfilozófiánk, még többen kísérik majd figyelemmel a mérkőzéseinket és együtt még sikeresebbek lehetünk

Bízunk a kiváló és eredményes együttműködésben.

Hajrá, Paks! A magyar csapat.

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök