pmfcu12.jpg

Siker a Győr, a Veszprém és a Pécs ellen

2023. okt. 24.  -  Utánpótlás
Az U17, az U16, valamint az U15 gyűjtött három pontot.

Banner Pse

U17: Kiemelt, 3. forduló: PAKSI FC - ETO FC Győr 3 - 1 (3 - 0)

Kezdők: Wiesner, Májik, Jáksó, Éger, Marcsa, Galambos, Juhász, Turi, Verbulecz, Dörömböző, Surman

Cserék: Ulbert, Soós, Balogh, Huber, Tillman, Perczel

Góljainkat Turi 9’, 45’, Galambos 18’ szerezték.

„Az elmúlt két hétben már a megszokott ritmusunkban tudtunk edzeni, ezáltal a csapat heti edzésmunkája is sokkal jobb volt, mint az azt megelőző hetekben. Az ETO ellen mindig kiélezett meccseket szoktunk játszani, de az előző két hazai bajnoki mérkőzésen vereséget szenvedtünk ellenük. Most jól kezdtük a mérkőzést, hiszen az első negyedóra után már kétgólos előnybe kerültünk. A védekezésünk stabil volt, a kiemelt akadémiai csapatnak nem volt lehetősége a gólszerzésre. Az első félidő utolsó percében sikerült növelni az előnyünket. Ebben a játékrészben a védekezés mellett a hatékony befejezéseinket emelném ki, hiszen az ellenfél kapuja előtt most jó döntéseket hoztunk. A második játékrészben az előrefelé játékban már nem tudtunk olyan hatékonyak lenni, és játékban is többet vártam a csapattól. Örömteli, hogy minden csapatrészben voltak jó egyéni teljesítmények. Összességében megérdemelt a győzelmünk” - fogalmazott Wiesner József edzőnk.

A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

U16: Alap, 7. forduló: PAKSI FC - VFC USE 3 - 1 (0 - 1)

Kezdők: Nagy, Orbán-Zaják, Virág, Szurma Z., Rauf, Farkas, Wiesner, Biszak, Kajári, Jankó, Tanos

Cserék: Grausza, Szurma M., Burányi, Bagó, Kecskés, Farsang

Góljainkat Szurma Z. 28’, Wiesner 73’, Farsang 83’ szerezték.

„Kapkodva kezdtük a mérkőzést, sok volt a technikai hibánk, ráadásul hamar hátrányba is kerültünk, egy vendég szöglet utáni hibánkat használta ki a Veszprém. Ezután magunkra találtunk, és elkezdtük felépíteni magunkat. Voltak lehetőségeink, a széleken jól bontottuk a vendégeket, de pontatlanok voltunk a befejezéseknél, vagy nem voltunk elég élesek a kapu előtt. A félidő felénél emberhátrányba is kerültünk, Tanos Imre jutott a kiállítás sorsára egy formásan lejátszott, gyors kontra után. Ezzel borult minden, át kellett szervezni a csapatot, azonban az ellenfél emberelőnyét nem lehetett igazán érezni, sőt, egy kis szöglet után egyenlíteni tudtunk. A szünetben hiányérzetem volt, hiszen nagyon nagy lehetőségeket hagytunk kihasználatlanul, vezetnünk kellett volna. Azt hittem, hogy ez meg fogja magát bosszulni. Viszonylag stabil volt a védekezésünk, kontrolláltuk az ellenfelet. Egy szép egyéni alakítás végén megszereztük a vezetést, ez további erőt adott a fáradó csapatnak, a harmadik gólunkkal pedig el is dőlt a mérkőzés. Érdekes lélektana volt a találkozónak. Gól- és emberhátrányban megelégedtem volna, ha egy pontot szerzünk, de ahogy telt-múlt az idő, úgy hittük el, hogy lehet esélyünk akár a győzelemre is. Nagyot melóztak a fiúk, büszkék lehetnek a teljesítményükre. Megérdemelten arattunk nagy győzelmet, több jó egyéni, átlag feletti teljesítménnyel, csapatként alkottunk extrát” - nyilatkozta Köllő Roland vezetőedzőnk.

A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

U15: Alap, 8. forduló: PMFC - PAKSI FC 0 - 1 (0 - 1)

Kezdők: Szabó, Stier, Osztermájer, Pumerschein, Péter, Köllő, Steiner, Kovács, Nemes, Csende, Marosi

Cserék: Rostás, Klem, Száraz, Kovács, Varga, Kákai

Gólunkat Marosi 14’ szerezte.

„Bravúros győzelmet arattunk a listavezető otthonában.  A mérkőzésen a Pécs többet kezdeményezett, de a középső zónát jól zártuk, nem engedtük helyzetig Őket. A gólon kívül még három kimaradt, tiszta helyzetünk volt. Csapatjátékban és futóteljesítményben kiemelkedőt nyújtottunk” - értékelt vezetőedzőnk, Osztermájer Gábor.

A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

U14: Alap Nyugat, 8. forduló: CREDOBUS Mosonmagyaróvár - PAKSI FC 6 - 1 (5 - 0)

Kezdők: Viló, Földi, Csötönyi, Fodor, Görgics, Hamvas, Tóth, Rakó, Sallai, Markóci, Démuth

Cserék: Demeter, Mayer, Nagy, Szauer, Bóvári, Weisz

Gólunkat Bóvári 74’ szerezte.

A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

U13: Dél-Nyugat, 8. forduló: PAKSI FC - PMFC 1 - 4 (0 - 0)

Kezdők: Badó, Fekete, Németh, Herman, Szabó Zs., Szabó B., György, Mráz, Fodor

Cserék: Sági, Sallai, Görgics, Rakó

Gólunkat Sallai 72’ szerezte.

„A csoport két legjobb csapata találkozott egymással. A PMFC nagyon motiváltan és jól játszott, végig kézben tartotta a mérkőzést, és megérdemelten nyerte meg a rangadót. Készültünk a mérkőzésre, négy játékosunk visszajátszott az U14-ből, de ez is kevés volt. Két találkozóra való helyzetet puskáztunk el. Hátul sem voltunk acélosak, kapus- és védőhibák, valamint rossz helyezkedések is előfordultak, jó csapatok ellen ilyenek nem férnek bele. Minőségben és teljesítményben többet kell mutatni a játékosoknak, amikor nagyobb nyomás van. Egyénileg és csapatszinten is többet várok el a játékosaimtól” - így Mácsik Attila edzőnk.

A játéknap összes eredménye IDE kattintva érhető el.

Pmfcu13

U12: Dél-Nyugat, 8. forduló: PAKSI FC - PMFC 1 - 3 (0 - 0)

Kezdők: Varnyú, Kiss, Szabó, Görbe, Domján, Rafael, Böde, Bognár, Orova

Cserék: 
Erős, Kerekes, Szoboszlai, Gorjánácz

Gólunkat Bognár 6’ szerezte.

„Egy jó iramú mérkőzést játszottunk egy jó képességű csapat ellen. Inkább mezőnyben folyt a játék, kevés helyzet alakult ki a kapuk előtt, amit a Pécs jobban használt ki, de nekünk is megvoltak a lehetőségeink, hogy másként alakítsuk a mérkőzést. Természetesen szerettünk volna jobb eredményt elérni, de ami fontosabb, hogy a játékosok jó teljesítményt tettek le a pályára. Visszakaptam a csapattól, amit ezen a mérkőzésen kértem, tényleg csak egy-egy szituáció döntött, a jövőben ezekből kell jobban kijönni, valamint kicsit jobban koncentrálni, főként a helyzetkihasználásban. A mérkőzés összképét nézve elégedett voltam mind egyénileg, mind csapatszinten. Gratulálunk a Pécsnek” - fogalmazott Váli Roland.

A játéknap összes eredménye IDE kattintva érhető el.

Pmfcu12a

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 30 68
2 PAKSI FC 30 53
3 Fehérvár FC 30 50
4 Puskás Akadémia FC 30 46
5 DVSC 30 45
6 MTK Budapest 30 43
7 DVTK 30 41
8 ZTE FC 30 39
9 Kecskeméti TE 30 38
10 Újpest FC 30 34
11 Kisvárda Master Good 30 28
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 30 20
30. forduló erdeményei
  -   1:0
  -   1:2
  -   2:1
  -   0:0
  -   1:0
  -   1:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök