tothdeb1.jpg

Tóth: Sokat jelent, hogy Bognár György szerepet szán nekem

2024. febr. 06.  -  NB I.
Újdonsült csatárunk érkezését követően négy nappal már debütált is paksi zöld-fehérben.

Banner Magy1

A múlt hétvégén elindult tehát a 2023/24-es szezon második, tavaszi fele, mely nyitó mérkőzésén csapatunk 2-1-es győzelmet aratott a Puskás Akadémia elleni rangadónk során. A sikerrel végződő kilencven perc egyik aláhúzandó témája új igazolásunk pályára lépése.

Tóth Barna január 31-én írta alá paksi kontraktusát, majd a február 4-i, Puskás Akadémia elleni első tavaszi bajnokinkon már bő húsz percet tölthetett a pályán. Boldog vagyok, hogy rögtön lehetőséget kaptam egy kis bemutatkozásra, úgy, hogy még egy hete sem voltam a csapattal. A mérkőzés végén mindösszesen csak egygólos előnyben már a harciasság dominál, igazán jó érzés volt, hogy megoldottuk, és nyerni tudtunk. A találkozót követően a szurkolók is barátságosan fogadtak, pacsiztak velem, ami szintén nagyon sokat jelentett számomra, igazán jól esett, ezúton is köszönöm a sok biztatást- így első fellépéséről arénánkban a százkilencvennyolc centiméteres centerünk. „Jól ismerem Bognár György futballról alkotott felfogását. Sokat jelent számomra, hogy a támadó játékfilozófiájában szerepet szán nekem. Örülök, hogy a klubvezetéssel együtt engem néztek ki következő célpontnak előre - tette hozzá Barna.

Csatárunk aztán a hosszabb beszélgetésünk során a váltásáról nyilatkozva kiemelte, az első egyeztetésektől kezdve érzi a bizalmat klubvezetésünk részéről, ami sokat jelentett döntése meghozatalában. Azt éreztem, karrierem következő, kiemelkedő lépcsőfoka lehet, hogy egy ilyen nagyszerű csapathoz csatlakozzak, mint a Paks. Ráadásul a játékfilozófia, a támadó mentalitás egy csatárnak mindig hívogató. Rettentő jó közeg van itt, mindenki kedvesen fogadott. Örülök, hogy ide kerülhettem, és tényleg minden előzetes hallomás megállja a helyét. Mindenki kedves és nyitott felém - tette hozzá első heti paksi tapasztalatai alapján Barna.

Támadónkkal készült teljes interjúnk először a hétvégén megjelenő stadionmagazinunkban olvasható, majd természetesen a vasárnapi találkozónkat követően már honlapunkon is elérhető lesz a beszélgetés. Anyagunkban a paksi debütáláson túl érintettük a sportos családi hátteret, a karrierindulást, a kecskeméti éveket, valamint a Bognár-filozófiát is.

Hajrá, Barni! Hajrá, Paks! A magyar csapat.

Tothdeb2

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök