vardaele24tav1.jpg

Fontos lenne rögtön javítani - Windecker

2024. febr. 22.  -  NB I.
Első győzelmünket szereznénk ’Várdán, ahol a második bajnoki kört zárjuk.

Banner Magy1

NBI-es csapatunk az OTP Bank Liga huszonkettedik fordulójában, tehát a második kör záró mérkőzésén a Kisvárdához látogat. Piros-fehér vendéglátónk eddig tizenhét pontot gyűjtve (öt győzelemmel, két döntetlennel és tizennégy vereséggel) jelenleg a tizenegyedik pozícióban tanyázik. A ’várdaiak egyébként a nyolcadik forduló után, szeptember végén kerültek a vonal alá, és nyilván azóta szeretnének onnan kilábalni. Sikereik sorában a Mezőkövesdet verték oda-vissza, valamint az Zalaegerszeg, az MTK és az Újpest ellen örülhettek. A múlt héten, ’Kövesden hátrányból fordított Feczkó Tamás csapata, és lopakodott közelebb, hét pontra a tizedik helyen álló Újpesthez.

„Persze a múlt heti, Zalaegerszeg elleni mérkőzést követően nem volt könnyű feldolgozni a történteket, ugyanakkor már pozitívan nézünk előre, hiszen az eredményt leszámítva jól játszott a csapat. Kisvárdán szeretnénk újra jól, ugyanakkor eredményesen futballozni. Ellenfelünknek legutóbb sikerült nyernie, így biztos nagyobb önbizalmuk lesz az eddigieknél, de e téren mi is rendben vagyunk. Továbbra sem mondtunk le a céljainkról, amihez fontos lenne rögtön javítani, újra a győzelem útjára lépni. Úgy gondolom, a hozzáállásunk eddig minden találkozónkon rendben volt, viszont arra oda kell figyelnünk, hiába nyomunk, a "gyilkos" ösztönnek meg kell lennie. Le kell zárni a mérkőzéseinket, hisz’ legutóbb jól láthattuk, ha csak egy pillanatra is kiengedünk, vannak olyan csapatok, akik akár a semmiből is vissza tudnak jönni” - így harcos középpályásunk, Windecker József a mérkőzéssel kapcsolatos előzetes várakozásairól.

Ugyan az első idei randevúnkon, október végén Pakson 3-1-re mi nyertünk, sajnos az egyelőre kijelenthető, a tőlünk több mint négyszáz kilométerre fekvő városba nem győzni járunk. Immáron nyolcadszorra látogatunk Kisvárdára, de a három pontot még egyszer sem tudtuk hazahozni. Négy vereség és három döntetlen eddig, viszont előbb-utóbb minden sorozatnak meg kell szakadnia, véli Windecker, amiben mi is maximálisan bízunk.

„Sok sorozatot megszakítottunk már ebben az évben, most azon leszünk, hogy a ’várdai nyeretlenségünk is a múlté legyen” - fogalmazott a nyolc gólnál járó és minden bizonnyal az eddigi legjobb szezonját futó játékosunk.

Vasárnap délután tehát szerezzük meg első győzelmünk ’Várdán!

Jegyinformációk ITT.

Hajrá, Paks! A magyar csapat.

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 33 74
2 PAKSI FC 33 58
3 Puskás Akadémia FC 33 55
4 Fehérvár FC 33 54
5 DVSC 33 48
6 Kecskeméti TE 33 45
7 DVTK 33 45
8 MTK Budapest 33 44
9 ZTE FC 33 43
10 Újpest FC 33 37
11 Kisvárda Master Good 33 31
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 33 21
33. forduló erdeményei
  -   2:0
  -   2:1
  -   2:1
  -   4:1
  -   0:0
  -   1:1

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök