kapnb3tav24.jpg

Nagy győzelem Kaposváron

2024. márc. 24.  -  NB III.
A mezőny legjobb formában lévő csapata otthonából hoztuk el mind a három pontot.

Banner Pse

NBIII., Dél-Nyugati csoport, 21. forduló: Kaposvári Rákóczi FC - PAKSI FC II. 1 - 3 (1 - 2)

A Kaposvár kerete

Kezdők:
Horváth, Mazzonetto A., Pintér (Mazzonetto N. 46'), Babinszky, Hampuk, Bíró (Rituper 86'), Szederkényi, Ekker (Mayer 66'), Pusztai, Harsányi, Gál

Cserék:
Mikler, Rituper, Mayer, Szabó, Kis-Fónai, Mazzonetto N., Czimmerman

Vezetőedző: Székely Tibor

Csapatunk összeállítása

Kezdők:
Borsos, Ádám (Pupp 46'), Lépő, Pesti (Köllő 77'), Horvárh (Marosi 86'), Lapu, Jász, Kocsis, Babos, Tóth, Győrfi (Szabó 90')

Cserék: Kovács, Köllő, Palóka, Pupp, Ignácz, Marosi, Szabó

Vezetőedző: Kindl István


Gólszerzők:
Hampuk 11', ill. Tóth 28', Kocsis 37', Győrfi 89'

A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

Kiváló minőségben kezdődött a mérkőzés, mindkét csapat próbált futballozni, felváltva kezdeményeztünk. Az első egy-két lehetőség előttünk adódott. A Kaposvár szinte a semmiből szerzett vezetést, főleg, hogy éppen mi játszottunk tetszetősen. A bekapott gól után eltelt pár perc, mire magunkhoz tértünk, viszont attól kezdve megindítottuk a hengert. Pesti beadását Tóth egy átvétel után gyönyörűen továbbította a kapuba. Egalizálásunk után továbbra is mi maradtunk támadásban, a Kaposvár nem nagyon jutott el a tizenhatosunkig sem. Kocsis szögletből szerzett nagyszerű találatával a szünet előtt már nálunk is volt az előny. 2-1-nél, egy eladott labda után Boros hatalmas bravúrt mutatott be a kapunkban, ziccert hárított. A második játékrészben a hazaiak játékrendszert váltottak, ami aztán nem lett hatással a mérkőzésre. Támadtunk, kapunk egy rövid időszakot leszámítva nem forgott veszélyben. A találkozó végén, egy kapu előtti kavarodást követően Győrfi bombázott a hálóba, beállítva ezzel a végeredményt.

„Gratulálok a csapatnak! Úgy gondolom, a mezőny egyik legjobb formában lévő csapata otthonából sikerült nagyon jó játékkal elhoznunk mind a három pontot. Tartottam a mérkőzéstől, hisz’ a Kaposvár az eddigi három találkozóján szinte számolatlanul ontotta a gólokat. Jó formában lévő csapathoz látogattunk tehát, de fel tudtunk nőni a feladathoz. Kiváló volt a játékminőségünk, valamint a hozzáállásunk is. Külön öröm volt, hogy ezúttal nem volt olyan hosszú periódusa a mérkőzésnek, mint az előző hetekben, amikor is nem tudtuk megfelelő színvonalon tartani a minőséget. Nem hullámzott a játékunk, végig jól futballoztunk, és a helyzetek alapján megérdemelten gyűjtöttünk három pontot. Ilyen mérkőzések kellenek a fiataljainknak, hogy fejlődjenek” - így vezetőedzőnk, Kindl István.

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök