dunafold24tav1.jpg

A tavasz legszínvonalasabb mérkőzését játszottuk

2024. ápr. 28.  -  NB III.
Fiatal tartalékcsapatunk tetszetős játékkal tartotta itthon a három pontot a Dunaföldvár ellen.

Banner Pse

NBIII., Dél-Nyugati csoport, 26. forduló: PAKSI FC II. - FC Dunaföldvár 2 - 0 (1 - 0)

Csapatunk összeállítása

Kezdők:
Simon, Ádám, Lépő, Skribek, Pesti (Marosi 65'), Horváth, Lapu, Jász, Pupp, Kocsis, Győrfi

Cserék: Kovács, Máté, Holka, Babos, Marosi, Szabó A.

Vezetőedző: Kindl István

A Dunaföldvár kerete

Kezdők:
Vukman, Berekali, Horváth, Bartha, Keringer (Urbán 46'), Kövesdi (Dorogi 24'), Molnár, Ladányi V. (Ladányi P. 68'), Görög, Keresztes, Tóth

Cserék:
Wolland, Dobos, Horváth, Ladányi P., Dorogi, Urbán, Polgár

Vezetőedző: Varga Balázs

Gólszerzők:
Skribek 41', Pesti 64'

A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

Dunafold24tav2

Csapatunk rögtön támadóan lépett fel, próbáltunk magasan védekezni, letámadni. Mindezeknek köszönhetően rögtön megragadtuk a játék irányítását. A mi napon igazán játékügyes csapatunk volt, ami tetszetős adogatásokat eredményezett mezőnyben. Az első negyedórában három-négy ígéretes helyzetünk is adódott, sajnos azonban ezek a helyzetek még kimaradtak. Egy szép összjáték után azonban Skribek kiváló és pontos lövése után már sikerült vezetéshez jutnunk. Vendégeink a kapunkra igazán nem jelentettek veszélyt, inkább csak bedobások és pontrúgások után tudtak támadásokat kialakítani. Végig dominálva, színvonalasan futballozva, uraltuk az első félidőt. A második játékrész hasonlóképpen folytatódott, az első tíz percben volt néhány nagy lehetőségünk, de a dunaföldvári kapus ragyogóan védett. Simonnak is akadt dolga, egy kontra utáni ziccernél mutatott be bravúrt, ennél több átütőerő azonban nem volt ellenfelünkben. Ellenben nálunk minden támadásunk veszélyesnek bizonyult, a kialakított ziccerek és a játék képe alapján lényegesen nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna.

„Gratulálok a srácoknak. Úgy gondlom, a tavasz legszínvonalasabb mérkőzését játszottuk. Nagyon sok helyzetet, ziccert alakítottunk ki, és játékminőségben is élvezetes futballt produkáltunk. Az első keretből visszajátszók a hozzáállásukkal is kiemelkedtek a mezőnyből, amire most fiatal csapatunknak nagy szüksége volt. Külön öröm, hogy az elmúlt hetek naiv utánpótlás-futballját sikerült levetkőznünk, és fiatal belső védőink végre határozott, agresszív védekezőmunkát produkáltak. Ennek köszönhetően vendégeink kevés lehetőséget tudtak prezentálni. Támadásban az ügyes, kreatív labdarúgóink szép dolgokat produkáltak. Számtalan helyzetünk volt, ma igazán öröm volt ennek a csapatnak az edzője lenni” - így a mérkőzést követően vezetőedzőnk, Kindl István.

Dunafold24tav3

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök