feh2nb3c.jpg

Nem tudtuk kihasználni az emberelőnyt

2024. máj. 12.  -  NB III.
A Fehérvár második gárdáját fogadtuk.

Banner Pse

NBIII., Dél-Nyugati csoport, 28. forduló: PAKSI FC II. - Fehérvár FC II. 0 - 0 (0 - 0)

Csapatunk összeállítása

Kezdők:
Simon, Köllő (László 71'), Lépő, Máté, Pesti, Horváth, Jász, Lapu, Babos, Kocsis (Marosi 61'), Győrfi (Holka 77')

Cserék: Kovács, László, Palóka, Holka, Kiss, Marosi, Szabó

Vezetőedző: Kindl István

A Fehérvár kerete

Kezdők:
Rockov, Molnár, Husvéth, Csepregi (Cserkuti-Németh 86'), Pinto (Rétfalvi 86'), Kovács P., Menyhárt (Virágh 71'), Kovács B., Polényi, Horváth, Balla (Kecskés 46')

Cserék:
Gergely, Kecskés, Virágh, Kiss, Cserkuti-Németh, Rétfalvi, Kiss

Vezetőedző: 

Gólszerzők:
-

A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

Feh2nb3b

A mérkőzés elejétől fogva kezdeményezően futballoztunk, támadólag léptünk fel. Ellenfelünk nagyrészt védekezésre rendezkedett be. A találkozó elején a játékminőségünk is rendben volt, nagy labdabirtoklási fölényben játszottunk, ígéretes játékfelépítéseink voltak. Először Kocsis veszélyeztetett, életerős lövése a kapu jobb sarka fellett pár centivel suhant el, vendégeink kapusa is tehetetlen volt, majd egy bal oldali akcióban Lapu húzott középre, és Kocsis próbálkozhatott újra, ezúttal nyolc méterről, de a labda a kapufán csattant. Horváth cselsorozata után Pestihez passzolt, akit a tizenhatoson belül, hátulról meglöktek, csatárunk nem esett el, és a síp is néma maradt, azonban a ziccert sem tudta gólra váltani. Kapusunknak egyszer kellett hatástalanítania egy rövid sarokba tartó, fehérvári lehetőséget. A második játékrészben változott a játék képe, rögtön az első percekben eladtunk néhány labdát, ezzel felhoztuk ellenfelünket, és inkább az Ő akaratuk érvényesült. Kevés átütőerő volt a játékunkban, inkább mezőnyben folyt a játék, a kapuk nem forogtak veszélyben. Második sárga lap után ellenfelünk megfogyatkozott, de sajnos ez nem vált előnyünkre, fiatal játékosaink nagyon siettették a gól megszerzését, így sok hiba csúszott a játékunkba.

„Az első félidei játékunk minőségével maximálisan elégedett voltam. A megbeszéltek szerint, labdabirtoklásból, jól építettük a támadásainkat. Két ígéretes lehetőségünk volt, míg a Fehérvárnak talán egy helyzete. A második játékrészben még nagyobb nyomásgyakorlást terveztünk, ám érthetetlen módon jöttek a ki nem kényszerített hibáink, amik kapkodásból, rossz döntésekből fakadtak. Teljesen elbizonytalanítottuk magunkat, játékunk szétesett, ütemtelenné vált. Tudomásul kell vennem, hogy a részsikereknek - amik nem számszerűen mutatkoznak meg - örülni kell. Elégedettnek kell lennem, ha a játékminőséget tekintve megnézem az őszi és a mostani teljesítményünket, ugyanakkor minden mérkőzést meg szeretnék nyerni, függetlenül az ellenféltől és a csapatunk összetételétől. Nem vagyok benne biztos, hogy játékosaink érzik, mekkora lehetőség kapujában állnak. A mérkőzés képe alapján a döntetlen reális végeredmény, cseréinket a szükségek szülték, támadójátékunk sajnálatos  hatástalansága miatt nem érdemeltünk győzelmet” - így vezetőedzőnk, Kindl István a mérkőzést követően.

Feh2nb3a

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök