szekszariufc24tav3.jpg

Iksz a szomszédvári rangadón

2024. máj. 19.  -  NB III.
Utolsó előtti mérkőzését játszotta tartalékcsapatunk.

Banner Pse

NBIII., Dél-Nyugati csoport, 29. forduló: PAKSI FC II. - Szekszárdi UFC 2 - 2 (0 - 1)

Csapatunk összeállítása

Kezdők:
 Kovács, Köllő (László 70’), Lépő, Máté, Pesti (Répási 83’), Horváth, Jász (Holka 70’), Lapu, Babos, Marosi, Győrfi (Palóka 87’)

Cserék: Bakodi, László, Palóka, Holka, Répási, Szabó

Vezetőedző: Kindl István

A Szekszárd kerete

Kezdők:
 Pomozi, Béla, Péter (Keresztes 46’), Ágics, Arena, Gellér (Tóth 64’), Lékó (Péter 75’), Budai, Kozma, Ulbert (Kiszely 64’), Tokody
 
Cserék:
 Bognár, Füredi, Mester, Fricsi, Keresztes, Kiszely, Péter, Tóth, Gulyás

Vezetőedző: Mészáros István

Gólszerzők:
 Lépő 50’, László 74’, ill. Ágics 25’, Kiszely 85’

A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

Szekszariufc24tav1

Az első félidőben nem nyújtottunk jó teljesítményt. Vendégeink érezhetően agresszívebben álltak bele a mérkőzésbe. Mi pontatlanul, nagyon sok hibával futballoztunk, a Szekszárd sokkal akaratosabb játékot mutatott, és egy jogosan megítélt büntető után megszerezték a vezetést. Minden az Ő elvárásaik szerint alakult. A második játékrészt felettébb jól kezdtük, tizenöt percig domináltunk, mindenki kezdte elkapni a játék ritmusát. Két begyakorolt pontrúgás után előbb egyenlítettünk, majd a vezetést is megszereztük. A félidő közepén újra hullámvölgybe kerültünk, Kovácsnak két-három bravúrt is be kellett mutatnia. A végén egy adok-kapok alakult ki, nekünk is voltak ziccereink, így bármelyik oldalra eldőlhetett volna a találkozó, ami aztán pontosztozkodással zárult.

„Az első félidőben a szezon talán leggyengébb negyvenöt percét produkáltuk. Nem tudok haragudni a srácokra, hiszen a klub életében egy különleges hét van mögöttünk, aminek közvetve Ők is részesei voltak. A szerdai kupadöntőt végigszurkolták, és a szombati városi fogadtatáson jónéhányan érintettek voltak. Így tehát nem a legideálisabb volt a felkészülésünk, ami a találkozó első félidején érződött is. A második játékrészre sikerült felébredniük a srácoknak, ekkor eldönthettük volna a javunkra az összecsapást, de változatlanul, indokolatlan hibákkal futballoztunk. Küzdő vendégeink minden párharcot megnyertek gyerekeink ellen. Kettősség van bennem, ugyanakkor reális végeredmény született. A második félidei hozzáállással kozmetikáztak a srácok, így nem lehet megdorgálni Őket a szörnyű első játékrészért” - így vezetőedzőnk, Kindl István.

Szekszariufc24tav2

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök