rangado23a.jpg

Bognár György az NBI legjobb edzője

2024. máj. 21.  -  Klub
A szokottaknak megfelelően, ismét a díszes Rangadó díjátadó gálaműsora zárta a szezont.

Kupgybann1

Mondhatni egy igencsak kimaxolt és a végletekig izgalmas szezonon vagyunk túl. Az OTP Bank Ligában ezüstéremnek örülhettünk az utolsó fordulót követően, a MOL Magyar Kupa döntőjében pedig a Ferencváros elleni 2-0-s győzelmünknek köszönhetően fennállásunk első kupasikerét ünnepelhettük. A kupaarannyal és a bajnoki ezüsttel klubtörténelmünk eddigi legsikeresebb szezonját produkáltuk. Mindennek köszönhetően az egész országban még markánsabban érezhető a filozófiánk iránti egyre növekvő szimpátia. 

Megszokhattuk már, a Magyar Labdarúgó Szövetség minden évad végén díjazza az OTP Bank Liga legjobbjait, melyet az M4 Sport díszes gálaműsor keretében rendre műsorra is tűz. Ez az idei, 2023/24-es évad végeztével sem történt máshogy. A díjátadó május 21-én este került adásba, és bizony megérte minden szurkolónknak árgus szemekkel figyelemmel kísérni. A gálán szokás szerint hét elismerés kerül kiosztásra, ezek a gólkirályi cím, a legjobb játékos, a legjobb edző, a legszebb gól, a szezon felfedezettje, a legjobb játékvezető és a fair-play díj. 

Immáron zsinórban a harmadik éve vagyunk érdekeltek a díjátadón, ezúttal - 2022 után ismét - a legjobb edző elismerést zsebeltük be Bognár György személyében.

Bogedz23241a

Köszönöm a csapatomnak, akik a pályán harcolták ki a sikereket, a klub dolgozóinak, akik lehetővé tették, hogy az NBI-ben futballozhattunk, és mindezek után jövök csak én. Erőn felül teljesít a klub, hiszen önellátóak vagyunk, így okosan és fegyelmezetten kell kezelni a hátteret, amit az ügyvezetés évtizedek óta kiválóan megold. Idén célirányosabb futballt játszottunk, mint korábban, amire az első fordulók döbbentettek rá minket. Módosítanunk kellett a nyitott, látványosabb filozófiánkon. A csapatjátékra tettük a fókuszt. Szappanos érkezése sokat jelentett, védősorunk feljavult, valamint három masszív középpályással játszottunk. Öltözőnk rendkívül befogadó, mentálisan pedig mind a hétközi munkában, mind a hétvégi mérkőzéseken mindent kivittek a pályára játékosaink, a vesztes találkozóink alkalmával is. Lépegetünk előre, filozófiánkat tartjuk a jövőben is - fogalmazott a díj átvételét követően szaktekintélyünk.

Vezetőedzőnknek ezúton is gratulálunk, valamint jó pihenést kívánunk a rövidke nyári pihenőre.

Hajrá, Paks! A magyar csapat.

Bogedz23241b 

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök