szelpalser1.jpg

Túl a műtéten Szélpál

2024. máj. 22.  -  NB I.
Védőnk combínjának egy darabját kellett visszavarrni.  

Bajnokiezustbann1

Szélpál Norbertet április közepén láthattuk utoljára a pályán, mikor a huszonnyolcadik fordulóban a Fehérvárt fogadtuk Pakson. Norbit bő fél óra játék után kellett lecserélni, miután belenyilallt a fájdalom jobb combjába, nem tudta folytatni a találkozót.

„Igazából ez egy korábbi sérülésből fakadó történet” - kezdte belső védőnk. „Ugyan felépültem a korábbi problémámból, edzettem és játszottam, de néha fájdalmat éreztem a hátsó combom legtetején, az ínnál. Az ominózus mérkőzésen viszont komolyabbra fordult a dolog.”

Játékosunknál a vizsgálatokat követően megállapították, részlegesen elszakadt a combínja, és végleges megoldást csak műtéti beavatkozás nyújthat. Az operációra a kupadöntő utáni napon, május 16-án került sor, ahol minden rendben ment.

„Végül egy índarabot kellett visszavarrnia az orvosoknak, egy nappal később már hazajöhettem lábadozni. Ami a fájdalmakat illeti, vannak jobb és rosszabb napok. Az ülés még nem nagyon megy, mivel akkor éppen a vágásra nehezedik a súly” - folytatta Szélpál, és hozzátette, lábának a műtétet követően hat hétig rögzítőben kell maradnia.

„Most itthon gyógytornázom, de amint lekerül a rögzítő és a csapat is elkezdi a munkát, már én is a pályán rehabilitálhatok külön edzővel” - zárta helyzetjelentését hátvédsorunk egyik oszlopa, akire megközelítőleg összesen négyhónapos kihagyás vár.

Kitartást, Norbi! Veled vagyunk, mihamarabbi felépülést kívánunk.

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök