legszezert1.jpg

Vayer Gábor: Lenyűgöző, makulátlan paksi szezon

2024. jún. 10.  -  Klub
Nem ad hoc sikerek, tudatosan felépített munka értékei, így Salamon - Legendás játékosaink az eddigi legsikeresebb szezonunkról, II. rész

Bajnokiezustbann1

Az első rész nagy olvasottsága után újabb négy egykori meghatározó, karakteres játékosunkat kértük meg, mondja el érzéseit, meglátásait a 2023/2024-es szezonunkról, mely fennállásunk eddigi legeredményesebb évada volt.

Csehi Tamás: Nagyon jó volt végignézni ezt a szezont. Boldogság és büszkeség van bennem, nem kis sikert értek el a fiúk. A kupagyőzelem és a bajnoki ezüst hatalmas dolog, és ezúttal is bebizonyosodott, a sportban soha semmit nem szabad feladni. Nem mindig az esélyesebb csapat nyer, az egész szezonra „a szív diadala” jelzőt használnám. Mindenki teljes odaadással a legjobbját nyújtotta, de bízom benne, ami most elindult, nem egy évre szól. Persze a következő évadban mindenki a Paksot akarja majd megverni, de remélem, szakmailag és gazdaságilag egyaránt tovább erősödik a csapat. Úgy látom, rohamosan nő a paksi szurkolók mennyisége, és egyre több gyerek szeretne a klubban játszani, én is igyekszem a fiataljainkat Hartáról arra terelgetni.   

Vayer Gábor: Mindig örülök, ha paksi sikerekről lehet beszélni. A mostani szezon minden szempontból makulátlanra sikeredett. A megszerzett kupa arany és bajnoki ezüst a sportértéket teljes mértékben alátámasztja, semmit nem kell hozzáfűzni. Mindemellett úgy gondolom, a klub ázsiója és a benne dolgozó szakemberek értéke hatalmasat ugrott. Mindenki munkája megsüvegelendő a magyar labdarúgásban. A kupagyőzelem és a bajnokságban megszerzett második hely örök élmény marad. Paks - az olimpikonjain túl - újra megmutatta, kicsiből indulva, saját elképzelésekkel is lehet országos eredményeket elérni. Nagy várakozással tekintünk az El-selejtező mérkőzésekre, szerintem ott is van keresnivalója egy ilyen csapatnak. A közösség ereje repítette a klubot, lenyűgöző szezon volt, és úgy érzem, a következő is szép lesz.

Salamon Miklós: Le a kalappal a srácok előtt. Szépen látszik, a paksi eredmények nem ad hoc alapon jönnek 2006 óta, mióta NBI-es tagsággal rendelkezik a klub, sokkal inkább egy tudatosan felépített, kiváló munka értékei. Már korábban is kicsúcsosodhatott volna, ám ezúttal, idén minden összejött, a sikeres kupadöntővel felkerült a pont az i-re. Nagyszerűen összetett brigád mind fizikailag, mind mentálisan.

Sifter Tamás: Egy igazi nagybetűs szezon sikeredett, amiből a maximumot hozta ki a klub. Idén a pályán messze nem volt akkora különbség a Paks és a Ferencváros között, mint amekkora a gazdasági háttérben megmutatkozik. Nagyon örülök a kupagyőzelemnek és a bajnoki ezüstéremnek, talán a csapat egyik legnagyobb szurkolója voltam a TV előtt, és végig biztos voltam benne, meglesz a második hely, a kupadöntő előtt pedig éreztem, nem lehet más, csak siker. 2011 után sokan várták, hogy a következő szezonban is hasonló eredményeket szállítsunk, akkor majdnem összejött egy újabb európai kupaszereplés, most miért ne. Bízom benne, elindul egy tendencia, és a következő években jönnek a dobogós helyezések. Mindenkinek gratulálok, aki a klubnál dolgozik.

Folytatjuk!

Legszezert2

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök