bekikup8.jpg

Nagy meglepetés is volt a kupadöntőn

2024. jún. 12.  -  MOL Magyar Kupa
U10-es csaptunk játékosai közvetlen a finálé előtt tudták meg, hogy Ők kísérik be a főszereplőket.

Kupgybann2

Ahogy azt már korábban írtuk, egy kupadöntőt - pláne, hogy végül mi ünnepelhettünk - megannyi aspektusból lehet vizsgálni, sorozatunk ezen része a bekísérő gyerekekkel foglalkozik.

A finálé rendezője, a Magyar Labdarúgó Szövetség a kupadöntő alkalmával is mindkét finalista csapat kezdő tizenegy játékosa mellé szervezett úgynevezett bekísérő gyerekeket. Klubunktól az U10-es csapatunkra, míg a Ferencvárostól az U9-es együttesre esett a választás.

„Örülök az ilyen kezdeményezéseknek, és megpróbáltam az eseményt még emlékezetesebbé tenni a srácoknak azzal, hogy meglepetésnek tartogattam, és csak az utolsó pillanatban árultam el nekik, mikor már felértünk az arénához” - mesélte érdeklődésünkre korosztályunk edzője, Tököli Attila. „Klubunk utánpótláscsapatai buszokkal mentek fel a döntőre, mikor mi is felértünk, jeleztem a srácoknak, mielőtt felmennénk a szektorunkba, lesz egy feladatunk. Többen alig akarták elhinni, páran a szerelés miatt aggódtak, de gyorsan megnyugtattam mindenkit, a nálam lévő táska mindent tartalmazott.”

Ahogy az ilyenkor a világ minden táján lenni szokott, a két csapat bekísérő gyerekei fordítva léptek a pályára, tehát a mi fiatal tehetségeink az FTC játékosok mellett sétáltak be, és álltak büszkén előttük a Himnusz alatt.

„Nagyon tetszett a gyerekeknek, teljesen meghatódtak. Úgy ítéltem meg, többeknek ugyanúgy feledhetetlen pillanatot okoztunk, akárcsak felnőtt csapatunk játékosai a győzelmükkel klubszimpatizánsainknak” - tette hozzá Tököli.

Bekikup1

Bekikup2

Bekikup3

Bekikup6

Bekikup7

Bekikup10

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök