sajto2425a.jpg

Új mezszállító, új márka és kabalaállat

2024. jún. 26.  -  Klub
Szezonindító sajtótájékoztatót tartottunk. 

Kupgybann2

Mint az jól ismert, a mögöttünk hagyott évadban a mindeddig legsikeresebb szezonját jegyezhette klubunk. A 2011-es Ligakupa-győzelmünket és bajnoki ezüstünket ezúttal MOL Magyar Kupa-sikerrel és újra egy bajnoki második hellyel múltuk felül. Egyedülálló identitásunkkal, ami továbbra is csak magyar játékosokra épül, zsinórban a tizenkilencedik szezonunkat indítjuk a honi labdarúgás legmagasabb osztályában. 

„Hosszú évek munkája, hogy mára a paksi labdarúgás igazi branddé erősödött. Olyan értékünk van, amin a jövőben sem fogunk változtatni. Filozófiánkkal egyre több szurkolót nyerünk meg, fanatikusaink száma évről évre nő. Ami a jelenlegi keretet illeti, nincs nagy mozgás, Ötvös érkezett, Könyves jelezte, hogy haza szeretne menni, tudomásul vettük. A kölcsönben játszó fiataljainkat visszahívtuk, belőlük fog kikerülni két-három játékos, akik az első kerethez csatlakoznak majd. A nemzetközi porond nemes teher, meccseink iránt nagy az érdeklődés” - nyilatkozta a sajtótájékoztatónkon ügyvezetőnk, Haraszti Zsolt

Sajto2425b

A 2024-es nyár több nagy változást is hoz klubunk életében. Balog Judit ügyvezetőnk sajtótájékoztatónkon bejelentette, tizennyolc év után búcsúzunk a JAKO-szerelésektől, melyek helyét az Absolute Teamsport Focivilág beszállításával a NIKE veszi át. „Ezúton is köszönjük a JAKO-nak a majd két évtizedig tartó közös, hűséges munkát. Nagy lépés ez a klub életében, hiszen ránk az állandóság jellemző. Rengeteg megkeresés érkezett, melyből végül a Focivilágot választottuk a közös labdarúgás iránti szemléletünk révén” - fogalmazott Balog.

Új szállító partnerünk a legmagasabb szinten képviseltette magát rendezvényünkön, Kresz Zoltán ügyvezető a megállapodásról így nyilatkozott: „Nagy öröm számunkra, hogy a jövőben a PAKSI FC-vel dolgozhatunk. Igazán lenyűgöző, amilyen teljesítményt az NBI-ben nyújtanak. A NIKE-t nem kell bemutatni senkinek, bízunk a hosszútávú és sikeres együttműködésben.”

Sajto2425c

Ügyvezetőnk nagy örömmel mutatta be új kabalaállatunkat is, mely kiválasztásánál az egyik legfontosabb szempont volt, hogy a magyar csapat identitását maximálisan képviselje. „Klubunknak még nem volt kabalaállata, most viszont örömmel jelenthetjük, nemrég szó szerint megszületett. Egy kuvasz kiskutyát választottunk. A kuvasz igazi hungarikum, ami így teljes mértékben illeszkedik klubunk filozófiájába. Innentől fogva közösen neveljük, nevéről szurkolóink döntenek majd, akikkel folyamatosan közös aktivitásokat tervezünk” - mondta Balog. 

A Magyar Kuvasz Egyesület képviseletében Szabó István elnök ismertette a kiskutyánkkal kapcsolatos szakmai részleteket. „Óriási megtiszteltetés, hogy mostantól részesei lehetünk annak az értékes munkának, ami a paksi labdarúgásban történik. Sajnos manapság a kuvasz faj segítségre szorul, így ez remek felület számunkra is. Nyugodt, kiegyensúlyozott kutyus, ami rászolgált a családi szerepre, eleganciát sugároz, így maximálisan idomul a klub által kívánt szerephez.”

Sajto2425d

Töretlen identitással, teljesen megújult szerelésben és egy felettébb szerethető kabalaállattal vágunk tehát neki a 2024/2025-ös szezonnak, mely reméljük, legalább annyi örömmel szolgál majd szurkolóink számára, mint az előző.

Hajrá, Paks! A magyar csapat. 

Sajto2425e


Sajto2425f

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 33 74
2 PAKSI FC 33 58
3 Puskás Akadémia FC 33 55
4 Fehérvár FC 33 54
5 DVSC 33 48
6 Kecskeméti TE 33 45
7 DVTK 33 45
8 MTK Budapest 33 44
9 ZTE FC 33 43
10 Újpest FC 33 37
11 Kisvárda Master Good 33 31
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 33 21
33. forduló erdeményei
  -   2:0
  -   2:1
  -   2:1
  -   4:1
  -   0:0
  -   1:1

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök