viwaaa.jpg

Új partnerünk: Viwa Vitaminwater

2024. júl. 08.  -  Klub
A spanyol élvonal után a magyar első osztályban kizárólag Pakson.

Kupgybann2

Klubunk támogatói sora a mai naptól a Viwa Vitaminwaterrel bővült. Újdonsült partnerünk Európa egyik vezető vitaminvíz márkája. Az új generációs funkcionális ital az aktív életmódot élők számára nélkülözhetetlen vitaminokat tartalmaz. A Viwa vitaminvizeket a világ több mint tíz országában használják napi szinten hobbi-, valamint élsportólok, és rövid idő alatt szintén népszerűek lettek az egészségtudatos életmódot folytató fogyasztók körében világszerte.

A Viwa a spanyol első osztályban (LaLiga) szereplő RC Celta de Vigo egyik kiemelt partnere, és mostantól a PAKSI FC támogatója is.

„Mindenekelőtt nagyon örülünk, hogy egy igazi magyar csapat ilyen eredményekkel büszkélkedhet, mint a PAKSI FC. Úgy éreztük, kötelességünk a klub mellé állni, és ezzel a spanyol liga után az OTP Bank Ligában is megjelenni. Eddig sem és eztán sem tervezünk mást támogatni a Pakson kívül, és bízunk benne, ez egy hosszútávú együttműködés kezdete” - fogalmazott honlapunknak az együttműködési megállapodásunkról Kaszás Attila ügyvezető.

„Örülünk, hogy egy világhírű magyar céget tudhatunk a támogatóink között. Vitaminokra mindenkinek szüksége van, játékosainknak a fokozott terhelés miatt pedig különösen, amit a Viwa vizei biztosítani tudnak. Reméljük, egy hosszútávú együttműködés kezdődött el” - így ügyvezetőnk, Balog Judit a kontraktus aláírását követően.

A Viwa funkcionális italai változatos ízekkel és összetételekkel érhetőek el. Hat különböző ízben más-más vitaminokat és ásványi anyagokat rejtenek a palackok, hogy mindenki megtalálja a számára tökéleteset.

Hajrá, Paks! A magyar csapat.

Viwabejelent2

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök