szurkcorv3.jpg

A lelátókon csak magunkra koncentráljunk!

2024. júl. 09.  -  Európa-liga
Mutassuk meg az egyik legnagyobb értékünket.

Kupgybann3aaa

Mint az már jól ismert, első számú csapatunk 2011 után újra Európa-liga-selejtező mérkőzést játszhat, ami hatalmas öröm és büszkeség klubunk, valamint az egész város számára. Tizenhárom év után tehát újfent nemzetközi porondon mutathatjuk meg magunkat és értékeinket. Egyedülálló identitásunk és filozófiánk mellett értékeink szerves részét képezik szurkolóink is, és az a fajta intelligencia, amit a kezdetektől fogva stadionunk lelátóin unikálisan képviselnek.

A Corvinul elleni találkozónk előtt ugyanakkor elengedhetetlen emlékeztetni mindenkit, az UEFA kiemelt figyelemmel kíséri a lelátón történteket, beleértve a verbális rigmusokat is. Elmarasztalás esetén pedig súlyos szankciókat hozhat a következő mérkőzésekre, ami sem a klubnak, sem pedig a szurkolóknak nem lenne kedvező.

Összecsapásunk iránt mindkét fél részéről hatalmas az érdeklődés, így egészen biztos, felfokozott hangulatú találkozó várható. Mutassunk továbbra is példát szurkolásból, és ahogy eddig, ez alkalommal is legyünk nagyvonalúak és elegánsak a fanatizmus terén. Ne üljünk fel semmilyen esetleges provokációnak, foglalkozzunk kizárólag saját csapatunkkal, és segítsük a fiúkat minél tovább jutni az európai kupaporondon! Koncentráljunk kifejezetten a zöld-fehér színekre, és hogy minél több fordulón keresztül annyian állhassanak a csapat mögött, ahányan csak beférnek szeretett stadionunkba.

Hajrá, Paks! A magyar csapat.

Szurkcorv4

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 PAKSI FC 0 0
2 Nyíregyháza 0 0
3 Győri ETO FC 0 0
4 ZTE FC 0 0
5 MTK Budapest 0 0
6 UTE 0 0
7 Puskás Akadémia FC 0 0
8 DVTK 0 0
9 Kecskeméti TE 0 0
10 Fehérvár FC 0 0
11 DVSC 0 0
12 Ferencvárosi TC 0 0
. forduló erdeményei

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök