pakcorjat_kelo2.jpg

Paks-Corvinul - mérkőzés előtti várakozások

2024. júl. 09.  -  Európa-liga
Mindenki felkészült az összecsapásra.

Bajnokiezustbann1

Májusi kupagyőzelmünknek köszönhetően csapatunk csütörtök este tizenhárom év után újra Európa-liga-selejtező mérkőzést vív. Ellenfelünk a román F.C. Corvinul Hunedoara lesz, az összecsapást pedig hatalmas érdeklődés övezi. Találkozónkkal kapcsolatosan ezúttal játékosainkat kérdeztük előzetes várakozásaikról:

Szabó János: Rég vártunk már az ilyen mérkőzésekre, és reméljük, úgy sül majd el, ahogy azt szeretnénk. Pozitív, hogy ezúttal végre itthon játszhatunk, nem kell albérletbe kényszerülnünk, mint tizenhárom éve. Olvassuk, hogy több mint valószínű, telt ház lesz, mi pedig szeretnénk egy jó eredménnyel kiszolgálni szurkolóinkat. A Corvinulban vannak kiváló játékosok, veszélyesen kontráznak, ezekre oda kell majd figyelnünk, de ha mi a saját játékunkat tudjuk játszani, jól jöhetünk ki az első találkozónkból. 

Balogh Balázs: Kielemeztük a Corvinult, tudjuk, mit játszanak, mit játszottak a szuperkupa mérkőzésükön. Kellemetlen futballt játszó csapat, komoly ellenfél, viszont hazai pályán mi a ránk jellemző agresszív, labda felé védekező, támadó felállást szeretnénk felvonultatni. Az elmúlt három és fél hétben nagyon készültünk erre a meccsre, mindenki szorgalmasan és becsülettel tette a dolgát, felkészültünk az összecsapásra. Hála Istennek a sérülések elkerülték a keretet, majdnem mindenki hadra fogható, ami nagyon fontos, mert így nagy a versenyhelyzet, és ez csak jót tesz a csapatnak.

Szappanos Péter: Korán kezdődik számunkra a szezon, a tétmeccsek, remélhetőleg formában maradtunk. Előzetesen ugyan nem tudjuk százszázalékosan, milyen összecsapásra számíthatunk, annyi azonban biztos, mindkét csapat játékstílusából eredendően lüktető játékra számíthatunk. Örülünk a hatalmas érdeklődésnek és a várható telt háznak. Szurkolóink garantáltan jó hangulatot fognak varázsolni, nekünk pedig észnél kell lennünk, hisz’ két találkozón dől majd el a továbbjutás. Hazai pályán szeretnénk érvényesíteni az akaratunkat, ami eredménnyel is kell, hogy párosuljon. 

Hajrá, Paks! A magyar csapat.

Pakcorjat Kelo1

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 8 21
2 Puskás Akadémia FC 9 21
3 PAKSI FC 9 19
4 MTK Budapest 9 18
5 Újpest FC 10 17
6 DVTK 10 15
7 ETO FC Győr 9 11
8 Nyíregyháza 10 10
9 Fehérvár FC 10 9
10 ZTE FC 9 7
11 DVSC 9 7
12 Kecskeméti TE 10 5
10. forduló erdeményei
  -   0:3
  -   1:2
  -   2:0
  -   0:5
  -   0:2
  -   1:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök