n_ifoci2aa.jpg

Minden eddiginél jobban dübörög női labdarúgásunk!

2024. szept. 01.  -  Női labdarúgás
A lányok körében is igencsak népszerű a futball, azon belül pedig a paksi labdarúgás.

Banner Pse

Az már a tavalyi szezont követően kijelenthető volt, stabil lábakon, jó úton halad az évek óta gondosan építgetett női szakosztályunk. A lassan elmúló nyár azonban további fogalmakat hozott a folyamatosan fejlődő ágazatunkkal kapcsolatosan. Immáron az is megállapítható teljes magabiztossággal, a lányok körében is igencsak népszerű a futball, azon belül pedig a paksi labdarúgás. A szezonnyitány előtt egy dolog maradt, górcső alá vettük a már jól megszokott csapataink új felépítését.

Felnőtt, női NBII. - Keleti csoport

Klubunk jó híre a női szakágban is szárnyra kelt, és ez talán itt éreztette legnagyobb hatását. A nyáron hét profi játékos is jelezte, csatlakozna NBII-es gárdánkhoz, ezzel felnőtt csapatunk megerősödött, és így az új évadban az U19-es fiatalok sem lesznek két fronton terhelve.

Horváth György csapata június végén kezdte a felkészülést, és már egy Magyar Kupa-találkozón is túl vannak a lányok, melyen egygólos vereséget szenvedtek a Fehérvárral szemben. A mérkőzés azonban kiváló főpróbája volt a hétvégén induló bajnokságnak. Így vezetőedzőnk élesben láthatta csapatát, és az addig elvégzett felkészülési szakasz hozadékát. Start: szeptember 1-jén.

LU19 - Dél-Nyugati csoport

Legidősebb utánpótláscsapatunk a tavalyi szezonhoz képest szinte változatlan. Keretükben nem volt nagy mozgás, egy-két fiatalabb érkezőt kellett beépítenie a szakmai stábnak. Edzőink így nagy bizakodással várják a szeptember első teljes hétvégéjén induló bajnokságot.

LU16 - Dél-Nyugati csoport

Az U16-os keretünket a 2024/2025-ös kiírásban, tavaly ezüstérmes U14-es csapatunk döntő, szinte teljes többsége alkotja majd, tizennégyen is korosztályt léptek. Annak ellenére, hogy így gárdánk a korcsoport legfiatalabb részét képviseli majd, nem lesz akkora a teher, mint az elsőre képzelhető lenne. Több játékos már tavaly is megannyiszor feljátszott a jóval idősebb csapatba. A bajnokság szintén szeptember 7-én startol.

LU14 - HNP Dél-Nyugati csoport

A legfiatalabb korosztály ugyan egy teljesen friss csapatnak nevezhető, de a szakmai stáb már évek óta tudatos munkával készült erre. A toborzás pedig olyan jól sikerült, hogy a majd’ húsz játékos könnyű szerrel összejött.

+1 korosztály

Klubunk idén az U12-es regionális bajnokságba is nevez csapatot, ahol a legbonyolítás tornarendszerű lesz. Ez a képesség és lehetőség pedig sok jóval, valamint maximális pozitivitással szolgál a jövőre nézve.  

Csapataink elsődleges célja továbbra is a folyamatos fejlődés és a stabil helytállás mind a négy bajnokságban, és ha ez dobogós helyezésekkel is párosul, az külön öröm és további büszkeség.

Folyamatosa a toborzás!

Klubunk permanens várja azon lányok jelentkezését, akik komoly szinten szeretnének a labdarúgással foglalkozni. Egész kis korcsoporttól felnőtt csapatunkig nyitva a kapu, jelentkezés: titkarsag@paksise.hu

Hajrá, lányok! Hajrá, Paks!

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 4 12
2 Puskás Akadémia FC 5 12
3 PAKSI FC 5 10
4 Újpest FC 6 9
5 MTK Budapest 5 9
6 Fehérvár FC 6 9
7 DVTK 6 8
8 DVSC 5 7
9 Kecskeméti TE 6 5
10 ZTE FC 5 4
11 Nyíregyháza 6 4
12 ETO FC Győr 5 1
6. forduló erdeményei
  -   2:1
  -   1:3
  -   2:1
  -   3:1
  -   0:0
  -   1:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök