up240923c.jpg

Itthon vertük a Gyirmótot, Szolnokon ikszeltünk

2024. szept. 23.  -  Utánpótlás
U15-ös csapatunk zsinórban harmadszor örülhetett, U17-es együttesünk egy ponttal gyarapodott idegenben.

Banner Pse

U19: Kiemelt, 4. forduló: PAKSI FC - ETO FC Győr 1 - 3 (0 - 1)

Kezdők: Ulbert, Kovács, Babos, Jáksó, Marcsa, Rostás, Juhász, Tillman, Turi, Perczel, Kiss
 
Cserék: Wiesner, Gáspár, Dörömböző, Fekte, Szauer

Gólunkat Juhász 76’ szerezte.

A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

„Az első félidő elején egy jól eltalált lövéssel az akadémiai csapat szerezte meg a vezetést. Ezután a játék kiegyenlített volt, a félidő második felében többet birtokoltuk a labdát, de az ellenfelünk védőzónájában pontatlanok voltunk, ezért nem tudtunk gólhelyzeteket teremteni. A második játékrész elején egy véleményes tizenegyessel a győri csapat megduplázta az előnyét, ezután zártan védekezve meg is őrizte azt a mérkőzés végéig. Ahhoz, hogy egy ilyen találkozón pontot vagy pontokat szerezzünk, jobb játék, több jó egyéni teljesítmény és több hit kell. Az előző évekhez képest jelentős változáson megy keresztül a csapat. A kiemelt bajnokságban való szereplés nehéz feladat, de remek lehetőség a játékosok számára, hogy tovább tudjanak fejlődni, és bizonyítani azért, hogy a jövőben a felnőtt futballban is lehetőséget kaphassanak itt, Pakson” - fogalmazott Wiesner József edzőnk.

U17: Alap, 4. forduló: Szolnoki MÁV Utánpótlás FC - PAKSI FC 2 - 2 (2 - 1)

Kezdők: Nagy, Ézsiás, Karacs, Virág, Szurma Z., Szurma M., Rauf, Farsang, Orbán-Zaják, Jankó, Bagó

Cserék: Grausza, Biszak, Burányi, Tanos, Stefán

Góljainkat Farsang 44’, Tanos 69’ szerezték.

„Sajnos nem tudtuk megtartani a múlt heti első félidei minőségünket, valamint eredményes játékunkat. Lassan és körülményesen szövögettük támadásainkat, a Kecskemét ellen mutatott ritmus is hiányzott. Alapvető technikai hibákat vétettünk, keveset futottunk, és a labdás játékos sem kapott elegendő és megfelelő támogatást a társaitól. Két könnyű gólt adtunk az ellenfelünknek, szerencsére az első félidőben tudtunk szépíteni, így meccsben maradtunk. Kapusunk az első félidő utolsó perceiben fejsérülést szenvedett, agyrázkódással megúszta az ütközést. A félidőben kettőt is cseréltünk, minek köszönhetően kicsit talán stabilabb lett a védekezésünk, de mivel menni kellett az eredmény után, kinyíltunk, így az ellenfélnek is voltak lehetőségei az előny növelésére. Egy szép támadás végén egy gyönyörű góllal egyenlítettünk, azonban egy fegyelmezetlenség miatt emberhátrányban fejeztük be a mérkőzést, és így a győzelem megszerzésére már nem volt reális esélyünk. A mérkőzés egyetlen pozitívuma, hogy kétgólos hátrányból sikerült pontot szereznünk, számomra azonban egyértelműen csalódás a csapat játéka. Sajnos nem igazán tudott kiemelkedni senki sem a többiek közül. Hiányzott az egyéni kvalitás és a karakter a csapatból. Amennyiben egy jobb játékerőt képviselő csapattal játszottunk volna, egészen biztosan pont nélkül maradunk” - így vezetőedzőnk, Köllő Roland.

A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

U16: Alap, 4. forduló: Kaposvári Rákóczi BFLA - PAKSI FC 2 - 0 (0 - 0)

Kezdők: Szabó, Osztermájer, Pumerschein, Buza, Sütő, Vargyas, Köllő, Kovács, Nemes, Csende, Kanyó
 
Cserék: Klem, Stier, Varga, Száraz, Rostás
 

„Végig mi kezdeményeztünk a mérkőzésen. Az ellenfél visszahúzódott, és a saját térfelét megszállva előreívelt, előrerúgott labdákból próbált jó játékhelyzeteket kialakítani. Ennyire mélyen védekező csapattal még nem találkoztunk, sajnos ez most számunkra új és megoldhatatlan feladatnak bizonyult. A Kaposvár, amit szeretett volna, azt megvalósította. Ez a mérkőzés irányt mutatott, hogy merre kell még fejlődnünk, valamint mivel kell még foglalkoznunk az alap feladatokon túl. Tudomásul kell vennünk, hogy az U14-U15-ös őszinte foci múlófélben lesz. Összességében pozitívan szeretném felfogni, tiszteletet vívtunk ki az elmúlt időszakunk miatt, amit az mutat, hogy ellenfeleink ilyen felfogásban játszanak ellenünk” - értékelt vezetőedzőnk, Osztermájer Gábor.

A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

U15: Regionális, Kiemelt - Nyugat, 4. forduló: PAKSI FC - Gyirmót SE Győr 3 - 0 (1 - 0)

Kezdők: Viló, Földi, Víz, Fábián, Mayer, Genzler, Démuth, Markóci, Kovács, Demény, Vajda

Cserék: Hamvas, Gyarmati, Csötönyi, Demeter, Kovács, Moszbauer

Góljainkat Démuth 36’, 55’, Fábián 47’ szerezték.

„Szívből gratulálok a játékosoknak, hogy sorozatban a harmadik mérkőzést is meg tudták nyerni. Csapatunk ezért nap mint nap megdolgozik az edzéseken, folyamatosan teljes létszámmal tudunk készülni. Egy masszív csapat ellen léptünk pályára, azonban javarészt a Gyirmót térfelén zajlott a játék, ellenfelünk nem tudott komoly lehetőségeket kialakítani. A játék minden aspektusára gyorsabban reagáltunk, továbbá Démuth Kevin tarthatatlannak bizonyult a mérkőzésen, klasszis megoldások következtében két találatot is jegyzett, illetve Fábián Vince a sérüléséből felépülve egy bombagólt lőtt a jobb felső sarokba. Dicséretes, hogy a keret minősége egyben van, bárki képes a kezdőcsapatban vagy akár csereként beszállva jó teljesítményt nyújtani. A csapategységet tükrözi, hogy minden fordulóban más-más játékos tudott olyan extrát nyújtani, hogy elhozzuk a három pontot. A mai napon többek között Démuth Kevin hozta a pluszt. Jövő héten a Tatabánya otthonába látogatunk, törekszünk továbbra is fenntartani a jelenlegi formát, jó az irány, amerre a csapat halad” - fogalmazott Dr. Balogh István.

A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

Up240923b

U14: Alap Nyugat, 4. forduló: PAKSI FC - III.Ker.TVE 2 - 4 (2 - 1)

Kezdők: Sági, Fekete, Görgics, Herman, György, Szabó, Kovács, Sallai, Nagy, Rakó, Tóth
 
Cserék: Kutasi, Mráz, Tamási, Nemere, Németh
 
Góljainkat Mráz 20’, Tóth 27’ szerezték.

„Gratulálok a csapatnak az első felidőben nyújtott teljesítményéhez! Sajnos a második játékrészben újra előjött a mentális gyengeségünk, amire jelenleg nem tudom a megoldást. Vezetésünk tudatában nem merjük felvállalni a játékot, és ahelyett, hogy újabb gólokat szereznénk, az eredmény megtartása jár a fejünkben. Gratulálok a III. Kerület csapatának a győzelemhez” - nyilatkozta Nagy István vezetőedzőnk.
  
A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

Up240923a

U13: Dél-Nyugat, 4. forduló: PAKSI FC - Felcsút SE 5 - 6 (0 - 0)

Kezdők: Varnyú, Kiss, Vesza, Demény, Rafael, Böde, Kern, Bognár, Orova
 
Cserék: Erős, Kocsis, Kutasi
 
Góljainkat Böde 27’, Kutasi 36’, 79’, Kocsis 60’, Orova 80’ szerezték.

„A csoportunkból az egyik legerősebb ellenféllel találkoztunk, és játszottunk egy nagyon eseménydús, gólokban, helyzetekben gazdag, lüktető mérkőzést. A kapott góljaink nagy részét sajnos egyéni, védekező hibákból kaptuk, amik rendre visszaköszönnek a mérkőzéseinken, pedig ezek gyakorlására odafigyelünk a hétközi edzéseken. A támadójátékunkkal, az öt rúgott gól ellenére, nem lehettünk maradéktalanul elégedettek, számos lehetőség kimaradt, de ez ugyanúgy igaz az ellenfelünkre is. Hiányzott a tudatos labdabirtoklás, sokszor hamar eladtuk a labdát. Összességében nem lehetünk elégedetlenek, sőt, egy erős csapat ellen számos jó dolgot is láttam, leginkább a második félidőben” - így Völgyi Péter edzőnk.

A játéknap összes eredménye IDE kattintva érhető el.

U12: Dél-Nyugat, 4. forduló: PAKSI FC - Felcsút SE 0 - 2 (0 - 0)

Kezdők: Kontits, Szoó, Máris, Erdődi, Szabó, Schmitzberger, Tuba, Tomolik, Kertész

Cserék: Rudics, Görgics, Reichert, Varga, Dobszai

A játéknap összes eredménye IDE kattintva érhető el.

„Két ellentétes félidőt játszottunk. Az első negyven percben kiegyenlített mérkőzés alakult ki, inkább mezőnyben folyt a játék, és kevés lehetőség volt a kapuk előtt. Két nagyon szép egyéni megoldásból kétgólos előnybe kerültek a vendégek. A második játékrészben teljesen megváltozott a mérkőzés képe, mi tudtuk irányitani a játékot, nagy nyomást tudtunk helyezni az ellenfélre, sok labdát szereztünk a támadóharmadban. Megannyi gólszerzési lehetőséget alakítottunk ki, de sajnos a kapu előtt rossz döntéseket hoztunk, és nem sikerült gólt szereznünk. Összességében elégedett voltam a játékosok és a csapat teljesítményével, sajnos a döntő szituációkat az ellenfél jobban oldotta meg” - fogalmazott Váli Roland.

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 Puskás Akadémia FC 6 15
2 Ferencvárosi TC 5 15
3 Újpest FC 7 10
4 PAKSI FC 6 10
5 MTK Budapest 6 9
6 DVTK 7 9
7 Fehérvár FC 7 9
8 DVSC 6 7
9 ZTE FC 6 7
10 Nyíregyháza 7 7
11 Kecskeméti TE 7 5
12 ETO FC Győr 6 4
7. forduló erdeményei
  -   3:0
  -   2:1
  -   2:1
  -   0:0
  -   3:2
  -   1:3

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök