nb3szeksz3.jpg

Újabb megyei rangadót sikerült megnyerni

2024. szept. 23.  -  NB III.
Fiatal tartalékcsapatunk hátrányból fordított a Szekszárd ellen.

Banner Pse

NBIII., Dél-Nyugati csoport, 8. forduló: PAKSI FC II. - Szekszárdi UFC 2 - 1 (0 - 1)

Csapatunk összeállítása

Kezdők:
 Bakodi, Köllő, Májik, Máté, Galambos (Palóka 83’), Éger, László, Győrfi, Holka (Perczel 78’), Lapu, Répási (Gyurkits 64’)

Cserék: Wiesner, Babos, Palóka, Gyurkits, Perczel, Ádám

Vezetőedző: Kindl István

A Szekszárd kerete

Kezdők:
 Pomozi, Füredi, Péter, Béla (Csapó 81’), Horog (Arena 81’), Ulbert (Kiszely 62’), Fekete, Gellér, Lékó (Bartha 62’), Tóth, Ignácz (Paksi 81’)

Cserék: Bognár, Sütő, Bartha, Kiszely, Péter, Arena, Budai, Paksi, Szabó, Major, Tokody, Csapó

Vezetőedző: Mészáros István
 
Gólszerzők:
 Galambos 48’, Győrfi 59’, ill. Füredi 28’

A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

Nb3szeksz1

Az első félidőben az elmúlt hetek messze leggyengébb teljesítményét nyújtottuk. Játékminőségben, hozzáállásban nagyrészt a Szekszárd akarata érvényesült, mi a kapura kevés veszélyt jelentettünk, a párharcokat rendre elvesztettük. A védekezésünk nagyrészt rendben volt, kivéve a bekapott gól előtti mozzanatoknál. Idén rendre nem tudjuk levédekezni a bedobásból, beadásból és a hosszú oldalon érkező játékos helyzeteket. Kritikus időszakban a kapusunk tizenegyest hárított, ami nagyon fontosnak bizonyult. A második játékrészben már egy teljesen más arcát mutatta a csapat. Fogvicsorgatva, jól kezdtünk a szünet után, melynek köszönhetően nagy nyomás alá helyeztük vendégeinket, és két gólt is szereztünk. Ekkor már a Szekszárdnak nem adódott lehetősége gólszerzésre, a mi két találatunk pedig az emberhátrány ellenére kitartott a találkozó végéig.   

„A szezon egyik leggyengébb teljesítményével sikerült megszereznünk a fontos három pontot a megyei rangadón. Csapatunk átlagéletkora tizennyolc év alatti volt. Az elmúlt hetekben mezőnyben rendre felülmúltuk ellenfeleinket, akár mondhatom a Pécs vagy a Fradi II. elleni találkozónkat, ahol minden mutatóban jobbnak bizonyultunk, kivéve a végeredményt. Ezúttal rossz játékkal és hozzáállással győzelmet szereztünk, amihez gratulálok a csapatnak. A szünetben, úgy gondolom, sok mindent sikerült átbeszélnünk, aminek meglett a foganatja a második félidőre. Nem taktikai dolgokról volt szó, elősorban hozzáállásról, ambícióról, amiket nagyon hiányoltam. A srácok ezt követően változtatni tudtak, és így három pontot tudtunk gyűjteni” - így a mérkőzést követően vezetőedzőnk, Kindl István.

Nb3szeksz2

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 Puskás Akadémia FC 6 15
2 Ferencvárosi TC 5 15
3 Újpest FC 7 10
4 PAKSI FC 6 10
5 MTK Budapest 6 9
6 DVTK 7 9
7 Fehérvár FC 7 9
8 DVSC 6 7
9 ZTE FC 6 7
10 Nyíregyháza 7 7
11 Kecskeméti TE 7 5
12 ETO FC Győr 6 4
7. forduló erdeményei
  -   3:0
  -   2:1
  -   2:1
  -   0:0
  -   3:2
  -   1:3

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök