dvsclive23nov2.jpg

Koncentráció, koncentráció, koncentráció - a DVSC ellen készülünk

2024. okt. 17.  -  NB I.
Szombaton már az első bajnoki kör utolsó előtti mérkőzése következik

Banner Magy2

A hétvége folyamán már az OTP Bank Liga tizedik fordulója következik, melynek alkalmával a Debrecen otthonába látogatunk. Vendéglátónk jelenleg nincs jó formában, hiszen zsinórban három vereség után fogad bennünket. Kikaptak a Nyíregyházától, az MTK-tól és a Puskás Akadémiától is, ellenben mi egy Fehérvár és egy Ferencváros elleni siker után érkezünk a párharcra. Mindannak ellenére, hogy a DVSC jelenleg a tizedik a bajnoki tabellán, mi pedig harmadikként látogatunk a piros-fehérekhez, igazi kemény összecsapásra számíthatunk. A szombati mérkőzésünkkel kapcsolatosan játékosainkat előzetes várakozásaikról kérdeztük:

Szabó János: Erős győzelmi kényszerben van a Debrecen, ráadásul otthon is játszanak, így egészen biztos, nehéz dolgunk lesz. Nagyon bízom ugyanakkor a csapatban, hogy ismét sikerül az igazi játékunkat játszani, és akkor a mérkőzés végén újra boldogok lehetünk. A DVSC-hez kétségkívül nem nyerni járunk, de ezt a statisztikát most megcáfolnánk. Ellenfelünk a pálya minden részén veszélyes, így rettentő fontos lesz a koncentráció, amit az első perctől fogva végig fenn kell tartanunk, valamint a mérkőzésen belüli fordulópontokból is kedvezően kell majd kijönnünk.

Vécsei Bálint: Hallottam, milyen rég nem nyertünk Debrecenben, emiatt is jó lenne ezúttal mindhárom pontot hazahozni. Ellenfelünk, ahogy látjuk az eredményeiket, nincs olyan jó formában, de úgy gondolom, játékerőben sokkal magasabb szinten állnak, mint azt a jelenlegi tabella mutatja. Biztos tehát, hogy egy nagyon nehéz mérkőzés lesz, ugyanakkor a válogatott szünet után is szeretnénk folytatni azt a remek sorozatunkat, amit a Fehérvár és a Ferencváros ellen elkezdtünk. Mindent megteszünk tehát annak érdekében, hogy győzzünk.

Tóth Barna: Kemény és harcos mérkőzésre számítok, és attól függetlenül, hogy milyen eredményei vannak most a Debrecennek, ott senkinek soha nincs könnyű dolga. Valószínűleg halmozottan készülnek a találkozónkra, hiszen elég rossz periódusban vannak, és a válogatott szünet után szeretnének kijönni a negatív szériájukból. Mi viszont ezt szeretnénk megakadályozni. Ami a statisztikát illeti, nekünk nem szabad foglalkozni vele, egyébként úgy vettem észre, számunkra az a jó, ha valami ellenünk szól. Sokszor könnyen borítottuk már a számokat, ezúttal is itt a lehetőség. Biztos vagyok benne, hogy a győzelemhez, most is elengedhetetlenek lesznek a kiváló egyéni teljesítmények, akárcsak a Ferencváros ellen, ahol mindenki pluszt tudott beletenni az összecsapásba.

A szombati mérkőzésünkkel kapcsolatos jegyinformációk IDE kattintva érhetőek el. 

Hajrá, Paks! A magyar csapat.

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2024/2025
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 7 18
2 Puskás Akadémia FC 8 18
3 PAKSI FC 8 16
4 MTK Budapest 8 15
5 DVTK 9 15
6 Újpest FC 9 14
7 Nyíregyháza 9 10
8 Fehérvár FC 9 9
9 ETO FC Győr 8 8
10 DVSC 8 7
11 ZTE FC 8 7
12 Kecskeméti TE 9 5
9. forduló erdeményei
  -   3:1
  -   0:2
  -   3:1
  -   3:1
  -   0:2
  -   1:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök