sin1.jpg

Helyzetjelentés Gévaytól, Kulcsártól és Nagytól

2019. ápr. 10.  -  NB I.
Játékosaink friss információkkal láttak el bennünket sérülésükkel kapcsolatosan.
Játékosaink friss információkkal láttak el bennünket sérülésükkel kapcsolatosan.
Pont egy hete összegeztük sérültjeink listáját és az akkori állapotukat. A lábadozók névjegyzékének 10-es mezőnyéből Szabó Jánost, Bartha Lászlót és Fejes Andrást már a múlt hétvégén ki is húzhattuk, hiszen mindhárman játékra jelentkeztek a Groupama Arénában. Sőt, 14-es számú játékosunk végigjátszotta a találkozót, míg 30-as mezünket viselő labdarúgónk 34 percet kapott Csertői Aurél vezetőedzőnktől.
 
Volt azonban két labdarúgónk, akiknek a helyzete még képlékeny volt.
 
sin2.jpg
 
Gévay Zsolt a csontos lerakódás következtében begyulladt jobb bokaízületére előbb prp-injekciót kapott, majd fokozatos terhelés mellett a csapattal edzett, azonban fájdalmai, mint ezúttal nyilatkozta, nem múltak. „Sajnos a kezelés, amin átestem nem garancia a teljes felépülésre, megpróbáltuk, de nagyobb beavatkozásra van szükség. Artroszkópos eljárással ki kell tisztítani a csontosodást, hisz’ így felelőtlenség lenne tovább terhelni.” Csapatkapitányunk azt is hozzátette, jelen pillanatban időpontra vár. A kisebb műtétet követően pedig négy hétig biztosan harcképtelen lesz. Könnyen lehet tehát, hogy ebben az évadban már nem láthatjuk a pályán. 
 
Nagy Richárd egy hete még az MRI-vizsgálatának eredményére várt fáradásos szárkapocscsont-repedéses víziókkal. Mára kiderült, más a helyzet. A képalkotói vizsgálat a szindezmózis in (a sípcsont és a szárkapocscsont közötti összeköttetésért felelős - a szerk.) részleges elszakadását mutatta ki. „Az orvosunkkal történő konzultáció során úgy ítéltük meg, nem kell belenyúlni, nem szükséges műtét, viszont két hétig nem végezhetek semmiféle edzést, ami a sérült lábamat terhelné” - így középpályásunk, aki hozzátette, a kontrollvizsgálat a jövő hét utolsó napján esedékes. Akkor - egy újabb MRI-vizsgálatot követően - derül majd ki, hogy a gyógyulás mértékétől függően milyen jellegű feladatokat végezhet ismét labdarúgónk.

sin3.jpg
 
És a többiek…
 
Kulcsár Dávidot - akinek az Újpest elleni mérkőzésünk során több mint valószínű, elszakadtak, sérültek a jobb térd keresztszalagjai - telefonon értük utol. Védőnk érdeklődésünkkor már éppen a kórházi ágyában feküdt, és várta a késő délutánra kiírt műtétet, amihez még egyszer, ezen felületünkön is sok erőt és kitartást kívánunk. Dáviddal abban maradtunk, hétfőn „zavarjuk” újra, reméljük, akkor már a beavatkozás sikerességéről tudunk majd beszélgetni vele.   
 
Simon Ádám, Haraszti Zsolt és Vági András helyzete „egyértelmű”, napról napra azon igyekeznek, hogy mihamarabb visszatérjenek. Rehabilitációjukat folyamatosan figyelemmel kisérjük, és ahogy ígértük, állapotukról rendszeresen beszámolunk majd. 
 
Végezetül, de nem utolsó sorban, Kecskés Tamás bordarepedésének két hetes teljes pihenőjéből egy letelt, reménykedünk tehát benne, hogy a szezon legvégére ismét a pályán látjuk majd 8-as mezszámú középpályásunkat. 
 
Hajrá, Srácok, kitartást!
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 33 74
2 PAKSI FC 33 58
3 Puskás Akadémia FC 33 55
4 Fehérvár FC 33 54
5 DVSC 33 48
6 Kecskeméti TE 33 45
7 DVTK 33 45
8 MTK Budapest 33 44
9 ZTE FC 33 43
10 Újpest FC 33 37
11 Kisvárda Master Good 33 31
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 33 21
33. forduló erdeményei
  -   2:0
  -   2:1
  -   2:1
  -   4:1
  -   0:0
  -   1:1

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök