lanyert21a.jpg

Jó őszt tudhatnak maguk mögött a csajok

2021. dec. 03.  -  Női labdarúgás
Lányaink már a megérdemelt téli pihenőjüket töltik - minden csapatunkra büszkék lehetünk
Lányaink már a megérdemelt téli pihenőjüket töltik - minden csapatunkra büszkék lehetünk
banner_pse.jpg
 
Női labdarúgó-szakosztályunk már abszolválta őszi idényét, és bizony mindhárom gárdánk az elvártaknak megfelelően bizonyított. Szakágvezetőnk, Győrfi Péter segítségével nézzük is meg, hogy sikerült a bajnokság első fele az U19-es, az U16-os, valamint az U14-es korosztálynak. 

LU19 - Közép-Nyugat csoport - tabella ITT
 
Legidősebb lányainkat tabellájukra pillantva a második pozícióban találjuk. Tizenegy forduló után kilenc győzelmükre két vereség jut. Huszonhét egységük mindösszesen néggyel kevesebb, mint az első Airnergy csapatának harmincegy pontja. Gólkülönbségük viszont félelmetes, kilencvenhét találtukra tízet kaptak, tehát plusz nyolcvanhetes(!). 

„Örülök, hogy az előzetesen jósolt dobogón való részvételünket sikerült megvalósítanunk. A sajnálatos COVID-helyzet miatt ez talán még jobbra is sikerülhetett volna, mint a második hely. Jó és tisztességes mérkőzéseket vívtunk, és a szezon végére még a bajnoki cím megszerzése is realitás lehet” - fogalmazott Győrfi. 
 
lanyert21c.jpg

LU16 - HNP Közép-Nyugat csoport - tabella ITT
 
A középsős lányokra ősszel hét mérkőzés várt, ebből négyet sikeresen vívtak meg, hármat sajnos elvesztettek, de a mezőny eleje roppant kiélezett. Tizenkét pontjukkal a negyedik helyen telelnek, de a harmadik helytől csak egy árva egység választja el Őket, valamint a másodiktól sem sok, hat. Huszonkét gólt vágtak és csak hatot kaptak. 

„Nagyon meg vagyok elégedve az U16-os korcsoportunkkal. A vesztes találkozóink is szorosra sikeredtek. A tavalyi évben történt alapozás kellő önbizalmat adott az idei szezonra. A bajokság átalakulásának köszönhetően pedig kimondottan jó mérkőzéseket tudtunk játszani. Öröm, hogy közel vagyunk az előttünk végzett csapatokhoz” - összegezte a fél idényt szakágvezetőnk. 
 
lanyert21b.jpg

LU14 - HNP Dél-Nyugat csoport - tabella ITT
 
Legkisebbjeink a nyáron szinte teljesen újraszerveződtek, így beletelt pár fordulóba, mire felvették a bajnokság ritmusát. Ugyan a tízcsapatos bajnokság utolsó helyén zárták az őszt kilenc találkozót abszolválva, de két gyors tavaszi győzelemmel már akár a középmezőnybe is tartozhatnak jövőre. Két szép sikert zsebeltek be, a Honvédot 4-1-re, a Budaörsöt 3-0-ra verték. 

„A várakozásoknak megfelelően alakult az ősz. A nyár folyamán tizenhárom új játékos csatlakozott hozzánk, így a fő célkitűzésünk ebben a fél évben a jövő építése volt. Mérkőzésről mérkőzésre folyamatosan fejlődtek a lányok, és az utolsó három-négy fordulóban már kimondottan jó játékot tudtunk mutatni” - értékelt Győrfi Péter. 
 
Jó pihenést, Lányok! Tavasszal ismét várjuk a győztes eredményeket! Hajrá, Paks!
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 27 61
2 PAKSI FC 27 50
3 Fehérvár FC 27 46
4 Puskás Akadémia FC 27 40
5 DVSC 27 39
6 MTK Budapest 27 39
7 DVTK 27 36
8 ZTE FC 27 35
9 Kecskeméti TE 27 34
10 Újpest FC 27 34
11 Kisvárda Master Good 27 21
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 27 20
27. forduló erdeményei
  -   1:0
  -   1:2
  -   5:0
  -   1:1
  -   1:2
  -   1:5

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök