losz21d.jpg

Női utánpótláscsapataink edzői értékeltek

2021. dec. 14.  -  Női labdarúgás
Az őszt vették górcső alá.
Az őszt vették górcső alá.
 banner_pse.jpg
 
LU14 - HNP Dél-Nyugati csoport

Helyezés: 10 - a teljes tabella és a fordulónkénti eredményeink IDE kattintva érhetőek el.

Mutató (gy-d-v): 2-0-7

Gólvágónk: Horváth Jázmin - 7 találat

Györfi Péter edzőnk elemzése: „Az előző évhez képest jelentős változáson ment át az U14-es csapatunk. Kilenc játékosunk lépett fel az U16-os korosztályba, és tizenhárom új játékos csatlakozott a gárdánkhoz a fiatalabbak közül. Kézenfekvő volt, hogy a következő időszakban rájuk építjük a csapatot. Kneller Balázs kollégámmal heti három edzést vezényeltünk az ősz folyamán az U14-es és az U16-os csapatunknak. A bajnoki mérkőzéseknek jelentős létszámmal vágtunk neki. Keretünket huszonkét játékos alkotja. A legnagyobb kihívás az volt, hogy mindenkinek kellő játékpercet tudjunk biztosítani. Az elvártaknak megfelelően ez a félév a tanulás időszaka volt, és ahogy teltek a mérkőzések, egyre jobban hozzászoktunk a bajnoki rendszerhez. Az első látható előrelépés a Kaposvár elleni mérkőzésünkön volt, ahol, bár nem sikerült nyernünk, de a szezon legjobb játékát nyújtottuk. Egy héttel később sikerült megismételni az előző heti produkciónkat, ami már egy Honvéd elleni győzelmet ért. Úgy vélem, jó úton haladunk, ami a tavasz folyamán már akár az eredményekben is megmutatkozhat. A legfontosabb ugyanakkor, hogy a lányok folyamatosan fejlődjenek, és jól érezzék magukat a csapatban. Gratulálok a lányoknak a sok elvégzett munkához.” 
 
losz21a.jpg

LU16 - HNP Közép-Nyugati csoport

Helyezés: 4 - a teljes tabella és a fordulónkénti eredményeink IDE kattintva érhetőek el.

Mutató (gy-d-v): 4-0-3

Gólvágóink: Szilágyi Vanessza - 5 találat, Lusinszki Fruzsina - 4 találat 

Kneller Balázs trénerünk így látta az őszt: A 2021/22es szezonban a 2006/08-as születésű játékosok kapnak szerepet az U16-os lány csapatunkban. Augusztus óta hétről hétre heti három alkalommal Győrfi Péter kollégámmal készítjük fel a lányokat. Ami felettébb pozitív, hogy magas az edzéslátogatottságunk, rendre tizennyolc-húsz fővel tréningezünk, így teljes erőbedobással tudtunk készülni a mérkőzésekre. A 2006-os születésű játékosok a rangidősek a csapatban, Ők alkotják a csapat magját, viszik a vállukon a legnagyobb terhet, továbbá az U16 mellett az U19-ben is rendszeresen szerepet kaptak. Az őszi mérkőzéseken nagy mezőnyfölény jellemezte a csapatunkat, és végig kezdeményező focit játszottunk, rendre sikerült labdabirtoklásból átmenni támadásokba, ezáltal helyzetekbe kerülni. Ki kell emelnem a Pécsi Sportolda csapata elleni mérkőzésünket, ahol a hazai csapat több kiemelt bajnokságban szereplő játékossal állt fel, és egy rendkívül színvonalas találkozót játszottunk, egyáltalán nem látszott az osztálybeli különbség.”

losz21b.jpg

LU19 - Közép-Nyugati csoport

Helyezés: 2 - a teljes tabella és a fordulónkénti eredményeink IDE kattintva érhetőek el.

Mutató (gy-d-v): 9-0-2

Gólvágóink: Lickert Szintia - 22 találat, Vámosi Georgina - 22 találat, Kiss Gréta - 12 találat

Radványi László edzőnk értékelése: A jól sikerült nyári felkészülés után teljes erőbedobással indultunk neki a tizenkétcsapatos őszi bajnokságnak, ahol aztán a második helyen zártuk a félévet. Összesen ugyan húsz fős kerettel dolgozunk, viszont sajnos sérülések és betegségek miatt sokszor az U16-os csapatból kaptunk segítséget. Külön kiemelendő, hogy a fiatalabbak kiválóan helytálltak. A mérkőzések eredményeit figyelembe véve reális helyet foglalunk el a tabellán, hiszen a mögöttünk álló csapatok ellen magabiztos sikereket arattunk. Sajnos a jelenleg a negyedik helyen álló Budaörs gárdája ellen hazai pályán vereséget szenvedtünk, ami nem volt csoda, hiszen akkor a játékosok teljesítménye alaposan elmaradt valódi képességeiktől, tehát nagyobb lelkesedéssel azt a mérkőzést is megnyerhettük volna! A mérlegen kilenc győzelem két vereség mellett, kilencvenhét gólt szereztünk és mindösszesen tizet kaptunk. A bajnokság góllövő listájának az élén Lickner Szintia és Vámosi Georgina áll. Összességében elégedet vagyok a lányok teljesítményével, gratulálok a csapatnak.”

losz21c.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 27 61
2 PAKSI FC 27 50
3 Fehérvár FC 27 46
4 Puskás Akadémia FC 27 40
5 DVSC 27 39
6 MTK Budapest 27 39
7 DVTK 27 36
8 ZTE FC 27 35
9 Kecskeméti TE 27 34
10 Újpest FC 27 34
11 Kisvárda Master Good 27 21
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 27 20
27. forduló erdeményei
  -   1:0
  -   1:2
  -   5:0
  -   1:1
  -   1:2
  -   1:5

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök