adamval22marcossz2.jpg

Ádám: Nem állok meg ennyinél

2022. márc. 30.  -  NB I.
Gólgyárosunk immáron kétszeres válogatott - Martinnal az elmúlt napokról beszélgettünk
Gólgyárosunk immáron kétszeres válogatott - Martinnal az elmúlt napokról beszélgettünk
banner_magy2.jpg
 
Milyen kétszeres válogatottnak lenni?
 
Nyilván nagyszerű! Szép volt, jó volt, de nem áll meg az élet, és én sem szeretnék ennyinél, természetesen a jövőben tovább gyarapítanám ezt a számot, és gólokkal segíteném győzelemhez a válogatottat is. Célom tehát nem titkolt, stabil válogatott kerettag lennék.

Kétszer bő húsz percet játszhattál, először mesélj a budapesti mérkőzésről…
 
Elég izgalmas és intenzív találkozó volt. A szerbek egy elit csapat, és ez a tempón is érezhető volt. Személy szerint izgulni nem izgultam, nem vagyok az a típus, sokkal inkább várakozásokkal telinek mondtam volna magam. Úgy érzem, sikerült felvennem a ritmust. Mint már mondtam, soha nem játszottam még ennyi ember előtt, kiváló érzés volt, és remélem, sok ilyen pillanatban lesz még részem.
 
adamval22marcossz3.jpg

És Belfastban milyen volt pályára lépni?
 
Úgy vélem, a második mérkőzésen is rendben volt minden. Igyekeztem kihozni a maximumot a kapott időből. Ezúttal többet kellett védekeznem, hiszen a végén már az eredményt próbáltuk tartani, amihez Dibusz nagyszerű védései nagyban kellettek. A lényeg azonban, hogy sikerült győznünk, persze a játékon még csiszolni kell, de fontos, hogy pozitívan zárhattuk ezt az összetartást.

Milyenek voltak a hétköznapok, az edzések a két találkozó között?
 
Szinén minden rendben volt. Sokat elemeztük az ellenfeleket, videóztunk, megannyiszor átbeszéltük a taktikákat, amiket aztán a pályán is rendre átvettünk. Az első napokban éreztem, magasabb szinten kell helytállnom, iramban fel kellett vennem a többiek tempóját, de szerintem, ez minden újonccal így van. Érzésem alapján szépen lassan belejöttem, és a visszajelzések is azt bizonyítják, hamar áthidaltam ezt a dolgot.

Ha már visszajelzések. Beszélgettél külön a szakmai stábbal? Hogy érzed, hogyan vélekedtek rólad?
 
Úgy hallottam, összességében pozitív véleménnyel voltak rólam. A pályán rendre próbáltam kihozni a rendelkezésemre álló időből a maximumot. Belfastban úgy éltem meg, talán egy jó passzon múlt, hogy megszerezzem első gólom. Visszatérve: azt mondták, jól dolgoztam, és csináljak továbbra is mindent úgy, ahogy eddig. 

adamval22marcossz4.jpg

A csapattársakkal milyen volt a hangulat?
 
Az első napokban nyilván még ismerkedtem, de aztán a végére mindenkivel összecsiszolódtam a pályán és a pályán kívül egyaránt. Mondhatom, kialakult egy jó kis kapocs, és pár nap után a külföldről hazatérőkkel is egyre többet kommunikáltam. Igazán jól éreztem magam a csapattársakkal.

Akkor jöhet a Nemzetek Ligája?
 
Reméljük! Természetesen mindenképpen szeretnék én is újra kerettag lenni, de ez a jövő zenéje. Csinálom, amit eddig, aztán meglátjuk…

Szerda reggel már stadionunkban láthattunk. Szombaton újfent beveszed a Honvéd kapuját?
 
Jó lenne, viszont fontos, hogy csapat szinten győzzünk. Két bajnoki vereség után vagyunk, továbbá az idei kiírásban még nem tudtunk pontokat szerezni a Kispesttel szemben. Most sem lesz egyszerű dolgunk, mivel mi utazunk, de nem lehet más célunk, mint a három pont megszerzése. Menni kell előre tovább, és kiharcolni a minél előkelőbb pozíciót a tabellán a szezon végére. 
 
 adamval22marcossz1.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 32 71
2 PAKSI FC 32 55
3 Fehérvár FC 32 53
4 Puskás Akadémia FC 32 52
5 DVSC 32 48
6 DVTK 32 44
7 ZTE FC 32 43
8 MTK Budapest 32 43
9 Kecskeméti TE 32 42
10 Újpest FC 32 37
11 Kisvárda Master Good 32 31
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 32 20
32. forduló erdeményei
  -   4:3
  -   1:0
  -   1:1
  -   1:3
  -   2:0
  -   0:3

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök