bolint22okt2.jpg

Bőle: Pakson érzi a labdarúgó a szurkolók szeretetét

2022. okt. 09.  -  NB I.
Technikás játékosunk úgy érzi, mostanra állt össze minden körülötte.
Technikás játékosunk úgy érzi, mostanra állt össze minden körülötte.
banner_magy2.jpg
 
Nyáron érkeztél városunkba, lassan tehát fél éve vagy atomvárosi. Hogy érzed magad Pakson? 
 
Köszönöm, nagyon jól! A család Dunaharasztiban lakik, teljesen nem helyeztük át a súlypontot, hiszen a lányaim oda járnak óvodába, amit egyelőre nem szerettünk volna megszakítani. Szerencsére viszont a két település nincs messze egymástól, sokat tudnak lejárni hozzám, ha pedig szabadnapunk van, én megyek fel. Paksról egyébként csak jót tudok mondani, barátságos, nyugodt város, szeretjük! 

Immáron száznegyvenegy NBI-es mérkőzéssel a hátad mögött, gondolom, nem sokaknak kellett bemutatkoznod érkezéskor. 
 
Persze. Felettébb gyorsan ment minden, nagyon befogadó a paksi öltöző és közeg, de előzetesen is ezt hallottam. Semmi gondom nem volt tehát, gyorsan integrálódtam a csapatba és a klubhoz egyaránt. Kifejezetten jól érzem magam. 

A szezonnyitón rögtön egy gólpasszal jelezted, megérkeztél, aztán a második, harmadik fordulóban is kezdőként bizonyíthattál, utána azonban a padról beállva kellett helytállnod egészen a Mezőkövesd elleni találkozónkig, ahol szintén az első tizenegyben léptél pályára…. 
 
Igen! Rögtön a Fehérvár elleni, első mérkőzés jól sikerült, utána azonban sajnos egy kis hullámvölgybe kerültem. Nem voltam sajnos olyan fizikai állapotban, hogy ez elkerülhető legyen, így az utóbbi időben kissé adós maradtam a jó játékkal, de minden erőmmel azon dolgoztam, hogy mielőbb formába lendüljek. Úgy érzem, ez mostanra sikerült, a múlt héten már kimondottan jól mentek az edzések, és nagyon vártam a Mezőkövesd elleni összecsapásunkat. 
 
bolint22okt1.jpg

Mezőkövesden roppant szembetűnő volt a kiugró teljesítményed, mi állt össze legutóbb? 
 
Ilyen esetben a fizikális és mentális tényezők játszanak közre leginkább. ’Kövesden minden rendben volt. Mint mondtam, az utóbbi hetekben már nagyon jól éreztem magam a munka során. Mindenképpen szeretném megfogni ezt a fonalat, és pozitív irányba elindulni. Remélem, mindent úgy folytatok, ahogy a múlt hétvégén abbahagytam. 

Ha egyelőre csak a naptári év végére tekintünk előre, hova futhat ez ki addig?
 
Bízom benne, hogy innen már csak felfelé vezet az út, és folyamatosan mindig egy kicsit még jobb teljesítményre leszek képes, és ezt a bajnoki mérkőzéseinken a pályára is ki tudom majd vinni. Sokkal fontosabb azonban a csapat egésze, én mindig csapatban gondolkozom, így a klub eredményessége mindennél előrébb való. Próbálok úgy futballozni, hogy abból mindannyian profitálhassunk. 

Csapateredményt tekintve milyen téli pihenővel lennél elégedett? 
 
Nem nagyon szeretek ennyire előre gondolkodni. Nyilván van egy célkitűzésünk, amit szeretnénk elérni, de véleményem szerint ehhez az a legcélravezetőbb, ha mindig csak a következő mérkőzéssel foglalkozunk. Nem szoktam etapokban gondolkodni, ki után kivel játszunk, csak az aktuális ellenfél elleni legjobb felkészülés érdekel. Mindig meg kell tennünk mindent, és ha sikeresek vagyunk, örülök, ha nem, azonnal javítanunk kell. Összességében tehát azt tudom mondani, majd az idő megmutatja, mire leszünk képesek, a tabella mely fokán karácsonyozunk.

Végül, de messze nem utolsó sorban, milyen a kapcsolatod a szurkolóinkkal?
 
A mérkőzések után mindig megannyi üzenetet kapok tőlük, ezek mindegyike gratuláció vagy biztató. Ezeket ezúton is köszönöm. Nagyon szerencsés a klub, hogy ilyen szurkolói vannak. Mindenhová szép számmal elkísérnek bennünket, így volt ez legutóbb Mezőkövesden is, sokat jelent a csapatnak, hogy tényleg mindenhol ott vannak. Pakson a labdarúgók érzik, szeretik Őket a szurkolók, ez pedig nagy kincs, sok helyen nem ennyire magától értetődő. Ez a hozzáállás plusz erővel tölt el bennünket. 
 
bolint22okt3.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 32 71
2 PAKSI FC 32 55
3 Fehérvár FC 32 53
4 Puskás Akadémia FC 32 52
5 DVSC 32 48
6 DVTK 32 44
7 ZTE FC 32 43
8 MTK Budapest 32 43
9 Kecskeméti TE 32 42
10 Újpest FC 32 37
11 Kisvárda Master Good 32 31
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 32 20
32. forduló erdeményei
  -   4:3
  -   1:0
  -   1:1
  -   1:3
  -   2:0
  -   0:3

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök