elso23jan2a.jpg

Balogh: Sokat várok a törökországi tábortól

2023. jan. 02.  -  NB I.
NBI-es csapatunk újra együtt edz - középpályásunk jól ismeri felkészülési ellenfeleinket
NBI-es csapatunk újra együtt edz - középpályásunk jól ismeri felkészülési ellenfeleinket
banner_magy1.jpg
 
A téli rendezésű világbajnokság miatt a szokásoktól eltérően a “kezdődik” helyett úgy kell fogalmaznunk, hogy január második napján „tovább folytatódik” a felkészülés a 2022/23-as OTP Bank Liga tavaszi idényére. A bajnoki pontvadászat november közepén ért véget, majd két hét pihenő után újra edzésbe álltak Balogh Balázsék egészen december 21-ig.
 
„Mindenképpen azzal kezdeném, hogy december elejétől végigcsináltunk egy jó kis fizikális felkészülési időszakot” - kezdte a szokatlan helyzetről Balogh. „Karácsonyra aztán mindenki otthoni programot kapott, melyek szintentartó futóedzések voltak, hogy aztán az új év második napjától onnan folytathassuk a közös melót, ahol nemrég abbahagytuk. Úgy érzem, fizikálisan nincs gondunk, felkészültünk, jöhetnek a taktikai, technikai elemek és az edzőmérkőzések. Erősítő hetek vannak tehát mögöttünk, de jó volt otthon tölteni az ünnepeket, most pedig újult erővel vetjük bele magunkat az edzésekbe.”
 
Ahogy azt már jeleztük, első számú csapatunk január 7-től január 18-ig Törökországban edzőtáborozik. Az immár jól megszokott Belekben három edzőmérkőzés vár ránk a lengyel Bialystok, a szerb Vojvodina és a luxemburgi RFC Union ellen.
 
„Véleményem szerint ez most más tábor lesz, mint az eddigiek, hiszen nem januárban kezdtük az edzéseket, összességében már egy hónapnyi munka után utazunk ki. Sokat várok a törökországi időszaktól, ahol egészen biztos, ismét minden a legnagyobb rendben lesz. Szokott helyre megyünk, ami mindenképpen egyfajta komfortérzetet biztosít a csapat számára. Jó és erős gárdákkal fogunk találkozni, akik minőséget képviselnek, így kellően felkészülhetünk a január 28-ai bajnoki újraindításra. Három ellenfelünkből kettőt jól ismerek, a Bialystokot sokáig követtem, figyeltem, mivel régebben ajánlatom is volt onnan. A Vojvodinánál anno sérültként töltöttem két hetet a rehabilitációs időszakban. Nem kell tehát Őket bemutatni, de gondolom, sok futballkedvelőnek sem. Harcos meccsek lesznek, de ilyenekre van szükségünk, hogy tisztességesen, becsületesen felkészüljünk a bajnokságra, valamint a kupasorozatra. Izgalmas időszak előtt állunk, ahol keményen kell dolgoznunk, hogy elérjük céljainkat” - így érdeklődésünkre technikás középpályásunk az év első edzésnapján.
 
Szurkolóink természetesen hivatalos felületeinken a teljes felkészülésről, beleértve az edzőmeccseket is, továbbra is folyamatosan és részletesen informálódhatnak.
 
2023-ban is: hajrá, Paks! A magyar csapat. 
 
elso23jan2b.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 30 68
2 PAKSI FC 30 53
3 Fehérvár FC 30 50
4 Puskás Akadémia FC 30 46
5 DVSC 30 45
6 MTK Budapest 30 43
7 DVTK 30 41
8 ZTE FC 30 39
9 Kecskeméti TE 30 38
10 Újpest FC 30 34
11 Kisvárda Master Good 30 28
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 30 20
30. forduló erdeményei
  -   1:0
  -   1:2
  -   2:1
  -   0:0
  -   1:0
  -   1:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök