skribint2.jpg

Skribek: Kapucentrikusabbnak kell lennem

2023. febr. 18.  -  NB I.
Támadónk elmondta, az egyre több játékperc segíti, hogy mihamarabb visszanyerje formáját.
Január közepén igazoltál Paksra. Hogy ment a beilleszkedés?
 
Ahogy érkezésemkor is említettem, hála Istennek soha sehol nem volt még gondom a beilleszkedéssel, a paksi öltözőről pedig csak jókat hallottam, így nem csoda, minden gyorsan ment. Minden téren azt kaptam tehát, amire számítottam, mindenki nyitott volt, alig telt el pár nap és teljes értékű családtagnak éreztem magam. A városban még nem voltam sok helyen, de amit eddig láttam, az nagyon tetszik. A szurkolók nagyon kedvesek, pozitívak, és ez nagyon fontos.
 
Bemutatásodkor említetted, kell egy kis idő, amíg visszanyered a régi éned. Most hogy állsz?
 
Úgy érzem, egyre közelebb vagyok hozzá. Az eddig sokat segített, hogy egyelőre folyamatosan egyre többet lehettem a pályán, a kupameccsünket Monoron például végigjátszhattam. Formába kell lendülnöm, szeretnék mihamarabb úgy futballozni, ahogy anno Zalaegerszegen. Ha egyre több erőm lesz, egyre több cselt merek bevállalni. Véleményem szerint már csak hetek kérdése, és újra százszázalékosnak mondhatom magam.
 
Ha már említetted a kupa nyolcaddöntőnket, mesélj arról a mérkőzésünkről! Te hogy érezted magad?
 
Nagyon készültem a mérkőzésre, már előtte tudtam, hogy kilencven perccel számolnak velem, ami nagyon jól esett. Kicsit persze féltem tőle, de végül, úgy hiszem, nem volt gond. A két gól és a gólpassz nagyszerűen hatottak az önbizalmamra, jókor jöttek.

Skribint1

Ami a bajnokságot illeti, sajnos az utolsó két mérkőzésünk azonban…
 
Bosszantóak az utolsó eredmények, hiszen a Kecskemét és a DVSC elleni találkozónk is nyerhető volt. Nem tagadás, elcsúszott a koncentrációnk, főleg a debreceni véghajrában. A következő fordulókban javítanunk kell, amihez a tudásunk megvan, csak rendbe kell tennünk magunkat.
 
A héten edzőváltás történ csapatunknál, a továbbiakban Bognár György vezeti a gárdánkat. Régi új vezetőedzőnknek hamisítatlan elképzelése van a futballról. Gyorsan fog menni az alkalmazkodás?
 
Megvan fejben, hogy is néz ki új vezetőedzőnk játéka, amivel egyébként szimpatizálok. Emlékszem, milyen meccseket játszott korábbi irányítása alatt a Paks. Nem gondolom, hogy problémát jelentene alkalmazkodni Gyuri bá’ filozófiájához, az biztos, kapucentrikusabbnak kell lennem. Még jobban támadnom kell az egy az egy elleni helyzeteimnél és a beadásokkor is.
 
Hazai pályán a Mezőkövesd az új lecke. Milyen mérkőzést vársz?
 
Egyértelműen úgy számolunk, hogy csak a három pont elfogadható. Nem lesz könnyű, hiszen ellenfelünk jó periódusban, győztes találkozó után érkezik hozzánk. A hazai pálya ugyanakkor nekünk kedvez, továbbá remélem, az akaratunk teljesen rá tudjuk majd erőltetni a Mezőkövesdre, és mind a három pontot itthon tartjuk.
skribint3.jpg

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 30 68
2 PAKSI FC 30 53
3 Fehérvár FC 30 50
4 Puskás Akadémia FC 30 46
5 DVSC 30 45
6 MTK Budapest 30 43
7 DVTK 30 41
8 ZTE FC 30 39
9 Kecskeméti TE 30 38
10 Újpest FC 30 34
11 Kisvárda Master Good 30 28
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 30 20
30. forduló erdeményei
  -   1:0
  -   1:2
  -   2:1
  -   0:0
  -   1:0
  -   1:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök