up0409b.jpg

Két csapatunk is legyőzte a Budaörsöt

2024. ápr. 09.  -  Utánpótlás
Ikszeltünk a Szegeddel és a Gödöllővel.

Banner Pse

U19: Kiemelt, 16. forduló: PAKSI FC - DVSC 1 - 2 (1 - 0)

Kezdők: Wiesner, László, Perger, Palóka, Köllő, Ignácz, Répási, Kiss, Binder, Máté, Holka

Cserék: Ulbert, Szauer, Gáspár, Marosi

Gólunkat Palóka 44’ szerezte.

A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

Up0409c

U17: Kiemelt, 16. forduló: MTK Budapest - PAKSI FC 3 - 1 (0 - 1)

Kezdők: Wiesner, Kovács, Éger, Marcsa, Galambos, Juhász, Dörömböző, Turi, Perczel, Verbulecz, Surman

Cserék: Jáksó, Soós, Huber, Ulbert

Gólunkat Verbulecz 43’ szerezte.

„Az első félidőben szervezetten és jól játszott a csapat. A védőzónánkból jól építkeztünk, azonban az ellenfél térfelén több indokolatlan labdavesztésünk is volt. Az átmeneteket jól oldottuk meg, és megérdemelten jutottunk előnyhöz az első játékrészben. A második félidőben több fordulópontja is volt a mérkőzésnek. Az első tizenöt-húsz percben örülhettünk, hogy meccsben maradtunk, az azt követő időszakban viszont két-három nagy lehetőségünk is volt, hogy megnyerjük a találkozót. Végül az akadémiai csapat az utolsó percekben szerzett gólokkal a maga javára fordította az eredményt. A mérkőzés nagy részében a csapat jó teljesítményt nyújtott, és egyénileg is voltak kiváló teljesítmények. Tavaly november közepe óta a bajnoki és a felkészülési mérkőzéseket tekintve tizenöt mérkőzésen keresztül tudtunk veretlenek maradni. Remélem, hogy a hátralévő összecsapásokon egyénileg és csapatjátékban is tovább tudunk fejlődni” - fogalmazott Wiesner József edzőnk.

A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

U16: Alap, 16. forduló: Szeged-Csanád Grosics A. - PAKSI FC 1 - 1 (0 - 0)

Kezdők: Grausza, Orbán-Zaják, Burányi, Szurma M., Rauf, Farkas, Bagó, Biszak, Somogyi, Jankó, Csoknyai
 
Cserék: Nagy, Virág, Farsang

Gólunkat Jankó 52’ szerezte.

„Nem jó előjelekkel vártuk a rangadót, egész héten kevesen voltunk, sokan bajlódnak sérüléssel, és betegségek is hátráltatták a heti felkészülést. Először egy hatossal terveztünk játszani, de a hazaiak könnyen átjöttek a középpályánkon, ezért kisebb személyi változtatásokkal próbáltuk stabilizálni a védekezésünket, ami sikerült is. Az ellenfelünk az első félidőben minimális labdabirtoklási fölényben játszott, de igazi átütőerő nem volt bennük, egy kapufáig jutottak. A mindösszesen két mezőny cserejátékosból egyet már az első félidőben elhasználtunk, mert nem tetszett az alkalmi centerünk minősége és hozzáállása sem. Szünetben cseréltünk még egyet, a második félidőben már veszélyesebbek voltunk az ellenfél kapujára. Egy jól eltalált lövésből vezetést is szereztünk, de ellenfelünk egy kontratámadás után hamar egalizált. Próbálkoztunk tovább, volt is nagy lehetőségünk, de a minőség hiányzott a játékunkból. Volt több szituáció is, amikor az ellenfél rendezetlenségét nem tudtuk kihasználni egy labdaszerzés után, pedig ezeket sokat gyakoroljuk. Az ellenfelünknek is volt nagy gólhelyzete, de kapusunk nagy bravúrral hárított. Hiányérzetem a tekintetben van, hogy nagyobb magabiztosságot felvonultatva nyerhettünk volna. Nem éreztem azt a mentálist plusz töltetet, ami az ilyen meccseken kell, hiányzott belőlünk a csibészség és keveset kommunikáltunk. Nem volt igazi vezér a pályán, aki ráérzett volna arra, hogy nyerhető a mérkőzés. Egymás közti, pályán belüli pozitív, az ellenfelet nyomás alatt tartó gondolatokkal is közelebb lettünk volna a sikerhez. Összességében úgy gondolom, a nehézségeink ellenére a helyén volt a szívünk, sokat dolgoztak a srácok, de egy pontnál többet ma nem érdemeltünk. Ez azonban egy fontos pont, ami a végelszámolásnál még sokat érhet. Nagyon remélem, hogy a hiányzóink közül a következő fordulóban már többen állnak majd a csapat rendelkezésére” - nyilatkozta Köllő Roland vezetőedzőnk.

A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

U15: Alap, 16. forduló: Gödöllői SK - PAKSI FC 1 - 1 (1 - 1)

Kezdők: Szabó, Szoó, Stier, Osztermájer, Szurma Z., Péter, Köllő, Steiner, Kovács, Nemes, Csende

Cserék: Rostás, Száraz, Vargyas, Kákai

Gólunkat Steiner 6’ szerezte.

„A gyors gólváltás után a játékot a nagyon erős fizikai fölénnyel rendelkező Gödöllő irányította. Akaratukat teljesen ránkerőltették. Sok szögletet rúgtak, amiket hárítani tudtunk. Igazi helyzetük nem volt. Sajnos a középpályán és a támadóharmadban nem tudtuk megtartani a labdákat, a játék minőségében keveset nyújtottunk. A hiányzók tekintetében, valamint a játék képe alapján ajándék pontot szereztünk” - értékelt vezetőedzőnk, Osztermájer Gábor.

A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

U14: Alap Nyugat, 19. forduló: PAKSI FC - III.Ker.TVE 0 - 2 (0 - 1)

Kezdők: Viló, Fekete, Fodor, Görgics, Földi, Genzler, Mayer, Tóth, Rakó, Hamvas, Démuth
 
Cserék: Nagy, Szauer, Markóci, Weisz, Demeter

„Ezúttal sajnos nem tudtunk bravúrt hozni. Ellenfelünk magabiztosan birtokolta a labdát, az első félidőben szinte ki sem tudtunk jönni a kapunktól, ugyanakkor igazi lehetőséget nem tudtak teremteni maguknak. Egy potyagól után szereztek vezetést. A második játékrészben feljavultunk, de sajnos ez helyzetekben nem mutatkozott meg. A fiúk talán nem hittek benne, hogy pontot tudunk hazahozni. Összességében a jobb csapat nyert, gratulálok nekik” - fogalmazott Báló Tamás edzőnk.

A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

U13: Dél-Nyugat, 20. forduló: PAKSI FC - Budaörs 5 - 1 (0 - 0)

Kezdők: Sági, Kozma, Németh, György, Herman, Szabó B., Tamási, Nemere, Kovács
 
Cserék: Fábián, Kutasi, Szabó Zs., Badó

Góljainkat Szabó B. 18’, 38’, 61’, Tamási 19’, Kutasi 49’ szerezték.

„Nagyon örülök, hogy a múlt héten és ezúttal is betaláltak a csatáraink, valamint, hogy a támadójátékunk is feljavult. A védelem összeállt, lassan visszatérnek a sérültek is. Sok helyzetet alakítottunk ki, rúgtunk belőle öt gólt, és magabiztos győzelmet aratunk” - így Mácsik Attila edzőnk.

A játéknap összes eredménye IDE kattintva érhető el.

U12: Dél-Nyugat, 20. forduló: PAKSI FC - Budaörs 4 - 1 (0 - 0)

Kezdők: Varnyú, Görbe, Vesza, Domján, Rafael, Böde, Kern, Bognár, Orova

Cserék:
 Csata, Erős, Kerekes, Csata, Steigervald

Góljainkat Domján 2’, 6’, Böde 4’, 12’ szerezték.

„Az egész szezon eddigi legjobb kezdését, valamint első húsz percét produkálta a csapat. A játék minden fázisában jó dolgokat csináltunk, és a tizenkettedik percre kialakult egy négygólos különbség. A hátralévő időben kiegyenlítetté vált a mérkőzés, mezőnyben zajlott a játék. Voltak lehetőségei az ellenfélnek is, de úgy éreztem, hogy kontrolláljuk a mérkőzést. A későbbiekben még sikerült több helyzetet is kidolgozni, de a kapu előtt rossz döntéseket hoztunk. Amiben talán kicsit hiányérzetem van, hogy az első húsz perc jó teljesítményét nem tudtuk még jobban kitolni. Összességében azonban elégedett voltam a játékosok teljesítményével” - fogalmazott Váli Roland.

A játéknap összes eredménye IDE kattintva érhető el.

Up0409a

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 30 68
2 PAKSI FC 30 53
3 Fehérvár FC 30 50
4 Puskás Akadémia FC 30 46
5 DVSC 30 45
6 MTK Budapest 30 43
7 DVTK 30 41
8 ZTE FC 30 39
9 Kecskeméti TE 30 38
10 Újpest FC 30 34
11 Kisvárda Master Good 30 28
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 30 20
30. forduló erdeményei
  -   1:0
  -   1:2
  -   2:1
  -   0:0
  -   1:0
  -   1:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök