nb3gardony1.jpg

A jó játék nem elég

2024. ápr. 21.  -  NB III.
A futballt gólra játsszák - örök igazság mutatkozott meg NBIII-as csapatunk mérkőzésén.

Banner Pse

NBIII., Dél-Nyugati csoport, 25. forduló: Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő - PAKSI FC II. 3 - 0 (1 - 0)

Az Agárd kerete

Kezdők: 
Orczi, Krán (Szabó 89’), Balogh M., Balogh Á., Tóth, Szellák, Balogh B. (Németh 60’), Klauz (Pekowski 89’), Ódor (Gurics 60’), Bozai (Szombati 79’), Lencsés

Cserék:
 Tibor, Németh, Bezzeg, Szombati, Szabó, Gurics, Pekowski, Szabó

Vezetőedző: Bozai Attila

Csapatunk összeállítása

Kezdők:
 Borsos, Perger (Palóka 67’), Köllő, Máté, Horváth, Lapu, Jász (Répási 73’), Pupp, Babos (László 46’), Győrfi (Kiss 76’), Szabó (Marosi 67’)

Cserék: Kovács, László, Palóka, Répási, Kiss, Marosi

Vezetőedző: Kindl István

Gólszerzők:
 Lencsés 22’, Bozai 69’, Balogh Á. 76’

A játéknap összes eredménye és a tabella IDE kattintva érhető el.

A pálya talaja ellenére nagyon jó minőségben kezdtük a mérkőzést, meglepő módon összjátékainkat nem zavarta a gyep minősége. Ellenfelünk visszahúzódott, védekezésre kényszerítettük Őket. A hatodik percben Jász a tizenhatoson belül, két embert kicselezve a kapufát találta el végül, a kipattantó pedig centiméterekkel kerülte csak el játékosainkat. Nem sokkal később Győrfi egyéni akciója után milliméterekkel lőtt a kapufa mellé. A hazaiaknak nem sok lehetőséget adtunk, ám egy védekezési hiba után első szögletüket négy játékosunk gyűrűjében mégis gólra váltották. Ekkor jártak érdemben először a térfelünkön, a bekapott gól érthető módon megzavart bennünket. Tizenöt percig a mezőnyben folyt a játék, és nem tudtunk olyan minőségben futballozni, mint a találkozó elején. A kapuk nem forogtak veszélyben, sok hiba akadt ekkor. Később észhez tértünk, de sok hiba csúszott a befejezéseinkbe. A második játékrészt rögtön egy ziccerrel kezdtük, de Lapu a helyzetét a kapu fölé emelte. A hazaiak ismét első adandó alkalommal, mikor a mi térfelünkön jártak, gólt tudtak szerezni, egy kezdőkörben megítélt szabadrúgást ívelt a kapunk elé, amit védőink csak néztek, ellenfelünk azonban egy ritkán látott, szép találatot szerzett. 2-0-s hátrányban a mérkőzés már kicsit véget is ért. A végeredményt egy kontra utáni tizenegyesből állították be a hazaiak.

„A hozzáálláshoz és a játékunk minőségéhez gratulálok a csapatomnak, viszont az az érzésem, hogy az elmúlt hetekben szimpatikus vesztesek lettünk. Jól futballozunk, a megbeszéltek szerint, csak nincs vége a játékunknak, illetve hátul, a védőink rendre ajándék gólokat adományoznak. Elöl nincs bennünk az a kreativitás, hogy a ziccereinket góllal fejezzük be. Rendszeresen hátrányból kell visszajönnünk. A mai mérkőzést is - a bekapott három gól ellenére - mi vesztettük el, nem ellenfelünk nyerte meg. A játék alapján más eredménynek kellett volna kijönnie, de ezt a játékot gólra játsszák. Fiataljainkat nem kimélő ellenfeleink általában bedarálják a találkozóinkat. Nem foghatunk mindent erre, de sajnos hiányzik még az a képességünk, amivel ezeket a találkozókat behúzhatjuk. Egy idő után mindig belehibázunk” - fogalmazott vezetőedzőnk, Kindl István.

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 30 68
2 PAKSI FC 30 53
3 Fehérvár FC 30 50
4 Puskás Akadémia FC 30 46
5 DVSC 30 45
6 MTK Budapest 30 43
7 DVTK 30 41
8 ZTE FC 30 39
9 Kecskeméti TE 30 38
10 Újpest FC 30 34
11 Kisvárda Master Good 30 28
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 30 20
30. forduló erdeményei
  -   1:0
  -   1:2
  -   2:1
  -   0:0
  -   1:0
  -   1:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök