feji1.jpg

Fejes: jobban ki kell tolni a jó periódusokat

2019. aug. 26.  -  NB I.
Védőnkkel beszélgettünk.
Védőnkkel beszélgettünk.
galabanner.jpg

Hogy láttad belülről a Fehérvár elleni összecsapásunkat? 
 
Véleményem szerint inkább nekünk volt több helyzetünk, mint a Fehérvárnak, ugyanakkor sajnos Ők szereztek gólokat. Helyenként jól játszottunk, és a védekezésünk is rendben volt, viszont az semmiképpen sem mondható, hogy tökéletes, hiszen ellenfelünk kétszer is betalált. Elöl pedig nem tudtuk kihasználni az adódó lehetőségeinket…

Ugyanakkor azt üdvözítő látni, hogy mezőnyben eddig mindenkivel maximálisan felvettük a versenyt, sőt…
 
Igen, mind a négy találkozónk alkalmával voltak jó periódusaink. Egy meccsen belül ezeket a szakaszokat kell minél tovább kitolni, és akkor jönni fognak a győzelmek. A Kispest ellen 70 percig jól játszottunk, jött is a siker, az Újpest ellen hullámzó teljesítményünk volt, döntetlent hozott, viszont Kisvárdán és legutóbb, a Vidi ellen nem volt elég a nyújtott produktivitás. Most azért dolgozunk keményen, hogy a jövőben tudjunk ezen változtatni, és minimum mindig olyan játékot mutassunk, amit már egyszer megtettünk a Honvéd ellen.

Ha már Honvéd, mi volt az, ami ott működött, és hogy lehet azt újra előhozni, majd megtartani? 
 
Ha teljes mértékben tudnánk, akkor a Fehérvár sem okozott volna gondot. Akkor jól jött ki a lépés, ugyan eddig egyetlen mérkőzésünkre sem lehetett azt mondani, hogy rosszul fociztunk volna. A dolog nyitja biztosan ott van, amit már az előbb is említettem, minél több percet kell kiválóan teljesítenünk, persze van a pályán egy ellenfél is. Múlt szombaton pedig a bajnoki címre törő csapatot fogadtuk...

Az elmúlt négy meccs után hogy értékeled a saját formád?
 
Sosem vagyok elégedett magammal, így most sem, viszont azt sem mondanám, hogy rosszul teljesítek. Ahogy a csapat, én is egy jó alapozáson vagyok túl, és jó erőben érzem magam. A bekapott gólokat kellene redukálni, most már jó lenne kapott találat nélkül lehozni egy meccset. Biztos vagyok benne, hogy ez az én, a védők és az egész csapat önbizalmának jót tenne, így a jövőben erre törekszem/törekszünk. 

Hétvégén az eddig hibátlan Mezőkövesd ellen folytatjuk, mit vársz attól az összecsapástól?
 
Biztos, hogy az önbizalmuk az egekben van, ami nem csoda, hiszen négyből négyet nyerni nem könnyű, még akkor sem, ha mindkét újonccal játszottak már. Fontos, hogy nem szabad logó fejjel Mezőkövesdre érkeznünk, győzelemre van szükségünk, hogy a válogatott szünetig tartó első etap összképe nálunk is jól nézzen ki. Úgy érzem, van a csapatban annyi, hogy megállítsuk vendéglátónk menetelését.
 
feji2.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 30 68
2 PAKSI FC 30 53
3 Fehérvár FC 30 50
4 Puskás Akadémia FC 30 46
5 DVSC 30 45
6 MTK Budapest 30 43
7 DVTK 30 41
8 ZTE FC 30 39
9 Kecskeméti TE 30 38
10 Újpest FC 30 34
11 Kisvárda Master Good 30 28
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 30 20
30. forduló erdeményei
  -   1:0
  -   1:2
  -   2:1
  -   0:0
  -   1:0
  -   1:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök