galaborito.jpg

„Rendkívül jó ötlet”

2019. szept. 02.  -  NB I.
Gróf és Lázok a régi időkről és a gálameccsről.
Gróf és Lázok a régi időkről és a gálameccsről.
Reméljük, már megannyian tudják, hogy klubunk, ápolva történetünket és eredményeinket, péntekre gálamérkőzést szervez, hiszen hárminc éve nyertünk aranyérmet a harmadligában. Ezzel az eseményünkkel csatlakoztunk a 2019-es Futball Éjszakája országos sorozathoz, melynek tavalyi első felvonása is rendkívül sikeres volt.
 
Ahogy azt múlt héten jeleztük, szeptember 6-ig honlapunkon folyamatosan megszólaltatunk egykori játékos legendáink közül egyet-egyet, akiket minden alkalommal arra kérünk, meséljenek azokról az időszakokról, mikor nálunk futballoztak, illetve mondják el, mit éreztek, mikor a gálamérkőzéssel kapcsolatosan újból felkerestük és játékra hívtuk Őket.
 
Ma az NBIII-at nyert gárdából Gróf Edvint kerestük fel, aki a harminc éve történtekről így nyilatkozott: „A pályafutásom egyik legemlékezetesebb időszakáról beszélünk. Az akkori csapattal egy nagyon erős közösséget alkottunk. Tényleg nagyon jó barátok voltunk, akik családi viszonyban voltak és vannak egymással a mai napig. Úgy gondolom, nincs olyan játékos abból az együttesből, aki ne kiemelten gondolna vissza azokra az időkre, hisz’ rendkívül együtt volt az a csapat” - fogalmazott Gróf, majd a gálameccsre is kitért. „Ugyanazok a kellemes érzések fogtak el, mint anno, tehát csak és kizárólag pozitív gondolatok fogalmazódtak meg bennem. Boldog vagyok, hogy létrejön egy ilyen rendezvény.”
 
A kétezres évek Paksából pedig ez alkalommal Lázok Jánossal beszélgettünk a meghívottak közül. „Nagyon jól éreztem magam Pakson, és nemcsak a csapatban, hanem otthon a feleségemmel is. Szerettem ott játszani, és véleményem szerint, kiváló keretünk is volt” - így a múltról az egykori támadó. „Nagy megtiszteltetés, hogy még mindig szívesen gondolnak rám a klubnál, és elhívtak erre a kiemelt rendezvényre, szívesen megyek. Ezek mindig szuper események, ahol mindenki kiválóan érzi magát. Rendkívül jó és példaértékű ötlet volt egy ilyen gálát összehozni” - mondta Lázok, aki a mögöttünk hagyott hétvégén egy öregfiúk-meccsen bokasérülést szenvedett, így a pályára lépése még képlékeny, de, mint mondta, mindenképpen eljön stadionunkba e hét péntekének délutánján. 

A szeretettel kezelt eseményünkkel honlapunk a héten kiemeleten foglalkozik, minden fontos információról webes felületeinken tájékozódhatnak első kézből szurkolóink. 

GÁLAMÉRKŐZÉS
2019. szeptember 6., 17:00
PAKSI LEGENDÁK - MAGYAR ÖREGFIÚK-VÁLOGATOTT
(Paks, PAKSI FC Stadion)

Érdekes lehet: 

A meghívott legendáinkról és a rendezvényről először ITT írtunk.

Kiss Tamás és Kollarics Zsolt pedig ITT beszélt a gálamérkőzésünkről.
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 30 68
2 PAKSI FC 30 53
3 Fehérvár FC 30 50
4 Puskás Akadémia FC 30 46
5 DVSC 30 45
6 MTK Budapest 30 43
7 DVTK 30 41
8 ZTE FC 30 39
9 Kecskeméti TE 30 38
10 Újpest FC 30 34
11 Kisvárda Master Good 30 28
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 30 20
30. forduló erdeményei
  -   1:0
  -   1:2
  -   2:1
  -   0:0
  -   1:0
  -   1:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök