hahngol1.jpg

Gól, gól, gól! Gól?

2020. márc. 07.  -  NB I.
Hahn: Találataimmal a csapatot segíteném.
Hahn: Találataimmal a csapatot segíteném.
banner_magy1.jpg
 
Fiatal támadónk eddig öt gólnál jár, melyeket három meccsen szerzett - kettőt egyébként éppen a Honvéd ellen -, de célja továbbra is az, hogy megdöntse az előző szezonban szerzett kilenc találatát. Az eddigi formáról, a célokról, a motiváltságról Hahn Jánossal beszélgettünk.

Megkezdtük a harmadik, egyben utolsó kört a 2019/20-as bajnoki kiírásban. Te hogy látod az eddigieket?
 
Sajnos eddig hullámzó szezonunk van, az elején jól kezdtünk, aztán visszaestünk, most pedig szerencsére újra kezdünk összeállni. Az utóbbi időben voltak igencsak szép győzelmeink, de voltak vereségek is - még, ha azokról nem is minden esetben mi tehettünk… A hullámzó jelző az én teljesítményemre is elmondható, ugye a Honvéd és a Mezőkövesd ellen dupláztam, és további egy gólt szereztem az Újpesttel szemben, majd beragadt valami. Ezt az utolsó körben mindenképpen szeretném kiküszöbölni, úgy érzem, most jó úton járok. Összességében elmondható, a harmadik harmadban azt a formát kell hoznunk, amit legutóbb a Zalaegerszeg, a Kaposvár vagy akár idehaza a DVSC ellen mutattunk.
 
mkpeliv5.jpg 

Tavaly kilenc találattal lettél gólkirály, most ötnél jársz…
 
Ahogy említettem, kicsit bosszantó, hogy az első öt meccsen négy gólnál jártam, utána viszont egészen idáig csak további egyet szereztem. Szokták mondani, a csatárt a góljai száma is minősíti, hát van mit törlesztenem, ha az utóbbi hónapokat nézzük, de állok elébe. Még kilenc meccs visszavan az idényből, én pedig továbbra sem adom fel, ez idő alatt továbbra is az a célom, hogy megdöntsem a tavalyi formám, találataim számát.

Az első kanyarban éppen idehaza, a Honvéd ellen dupláztál.
 
Igen! Most zsinórban háromszor velük csapunk össze, jól kiismerhetjük tehát Őket.
 
banner_onk.jpg

Milyen most a mentalitásod? Hogy trenírozod magad fejben?
 
Az elmúlt hetekben azzal erősítem magam, ha nem is megy úgy a játék, ahogy igazán szeretném, kitartóan, keményen beleteszek mindent, és nem hagyom, hogy elmenjen az önbizalmam. Ezért sem csökkentettem a magammal szemben, még az év elején felállított célt, miszerint több mint kilenc gólt rúgjak.  Véleményem szerint ez a hozzáállás hosszútávon ki fog fizetődni, tehát remélem, hamarosan átlépem mostani árnyékom, ami újfent gólokban fog megmutatkozni. Persze ezek egyéni számok, melyek fölé helyezendő, hogy a találataimmal a csapatot is segítsem.

Bajnoki sorsolásunk első felében „letudjuk” a nagy múltú gárdákat, majd igazi ki-ki meccsekkel zárunk. Te hogy kezeled az előttünk álló párharcokat?
 
Én nem foglalkozom etapokkal, mindig csakis a következő ellenfél, mérkőzés jár a fejemben.
 
 honmkliv1.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 31 71
2 PAKSI FC 31 54
3 Fehérvár FC 31 53
4 Puskás Akadémia FC 31 49
5 DVSC 31 45
6 MTK Budapest 31 43
7 ZTE FC 31 42
8 DVTK 31 41
9 Kecskeméti TE 31 39
10 Újpest FC 31 37
11 Kisvárda Master Good 31 28
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 31 20
31. forduló erdeményei
  -   0:0
  -   5:1
  -   1:2
  -   4:2
  -   7:0
  -   4:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök