sajbfra2.jpg

„Egész héten éreztem, betalálok”

2020. jún. 11.  -  NB I.
Támadónk sokadszorra talál be csereként, nagyot segítve ezzel csapatunkon.
Támadónk sokadszorra talál be csereként, nagyot segítve ezzel csapatunkon.
banner_magy1.jpg

Windecker József kiharcolt büntetőjével és annak a magabiztos értékesítésével, valamint Sajbán Máté zseniális érkezésével a hosszabbításban mentettünk felettébb értékes egy pontot a bajnoki címvédő elleni, de ezt ki ne tudná már, hiszen nagyot szólt.

Csatárunkat csütörtök kora délután arra kértük, mondja el, Ő milyennek látta a kilencven percet. „A Fradi igazából nem nagyon tudta feltörni a védekezésünket, ez volt a kulcsa annak, hogy elmondhatjuk, X-es meccset játszottunk velük. Alig akadt lehetőségük, mi pedig jól kontráztunk, így ki tudtunk dolgozni olyan lehetőségeket, melyekből még akár mi is megszerezhettük volna a vezetést. Ezek mellett az összecsapás nagy részében ellenfelünk birtokolta a labdát, de elég passzívan játszottak. Pontrúgásból kaptuk a két gólt, ezért én nem éreztem annyira, hogy lefociztak volna bennünket” - így Sajbán, aki 0-1-nél lépett pályára, majd becserélését követően azonnal, a nyolcvanegyedik játékminutumban ismét gólt szerzett a Ferencváros. „Stábunk mindig úgy küld pályára, hogy rúgjak gólt, ez most is így volt, mindenki ezzel biztatott. Nagyon taktikáról ez alkalommal nem is lehetett szó, hiszen a meccs végén jártunk, vereségre álltunk, menni kellett előre. Bennem egyébként már egész héten megvolt az az érzés, ha lehetőséget kapok, betalálok. Nagyon örülök neki, hogy ez be is jött.”

fradharedz1.jpg

Bognár játékvezető teljesen reálisan hatperces hosszabbítást jelzett, melynek az elején jött Windecker, aki karakánul a hálóba vágta a jogos tizenegyest, majd az utolsó perc legvégén Kulcsár erőszakosan szerzett labdát, amit Osváth pontosan adott be és Sajbán nyújtózott egészen elképesztőt. „…És még meg is csúszott, meg is pattant a labda! Igazából csak ilyen részletképeim vannak, jött a labda, utánavetődtem, beleértem és már a hálóban is volt. Jó helyen voltam jókor, ez volt a kulcs” - nyilatkozta már-már teljesen magától értetődően 20-as számú játékosunk, aki szerzett már ugyanígy, a meccs végén, a padról beállva gólt a Kaposvár és a DVSC elleni találkozónkon is.

Beszélgetésünket természetesen a szombati, ZTE elleni összecsapásunkkal zártuk. „Ezeket a meccsvégi jeleneteket kell továbbvinnünk, meglovagolnunk, átmentenünk. Zalaegerszegen is hozni kell a saját játékunk és a csapategységünk, ha ez menni fog, nem lehet problémánk.”

Legyen így, gyerünk tovább! Hajrá, srácok! Hajrá, Paks!

sajbfra1.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 31 71
2 PAKSI FC 31 54
3 Fehérvár FC 31 53
4 Puskás Akadémia FC 31 49
5 DVSC 31 45
6 MTK Budapest 31 43
7 ZTE FC 31 42
8 DVTK 31 41
9 Kecskeméti TE 31 39
10 Újpest FC 31 37
11 Kisvárda Master Good 31 28
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 31 20
31. forduló erdeményei
  -   0:0
  -   5:1
  -   1:2
  -   4:2
  -   7:0
  -   4:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök