kesstad1.jpg

Megannyi pozitív értékelés!

2020. aug. 17.  -  NB I.
Véletlenszerűen megállított szurkolóinkat kérdeztük elkészült arénánkról.
Véletlenszerűen megállított szurkolóinkat kérdeztük elkészült arénánkról.
banner_magy2.jpg

Szombaton végre újra hömpölygött a tömeg hazai mérkőzésünkön, reméljük, ezentúl ez mindig így lesz! Lelátóinkon majd négyezer szimpatizánsunk foglalt helyet, és ugyan az eredmény még nem úgy sikerült, ahogy azt szerettük volna, a megkérdezettek közül a stadion mindenkit elbűvölt.

Mirtill (34): Így, hogy vége az építkezésnek, igazán elbűvölő lett a stadion környezete. Kényelmesek és szépek a székek, valamint a főlelátó egyszerűen lélegzetelállító. Minden modern és profi, engem megnyertek, ezentúl, amikor csak tehetem, itt leszek, mert a fiúk szeretnivalóak, a körülmények pedig igazán csábítóak.

Zoltán (25): Minden olyan volt, ahogy azt vártam. Tökéletes meccsélményt kaptam, remélem, ez a többi hazai találkozón sem fog máshogy alakulni, csak az eredmény változzon a mi javunkra. Igazán jó lesz mostantól egy kész, teljesen újkori stadionba jönni, ha pedig a pályán is minden klappolni fog, az teljesen szuper lesz. Egészen biztos, hogy amennyi barátot csak tudok, ki fogok csábítani a következő összecsapásokra.

Péter (71): Igazán büszke vagyok, ez az építmény szerintem a világon mindenhol megállná a helyét. Örülök, hogy nekünk is lett egy arénánk, mikor először bejöttem, még majdnem a könnyem is kicsordult. Magyar csapatunk megérdemelte már, hogy ilyen környezetben játszhasson. Nagyon remélem, hogy innentől kezdve a fiatalok is megindulnak kéthetente a stadion felé. Kellenek Ők is ezekre a szép lelátókra. Ne csüggedjünk az első meccs eredménye miatt, lesz jobb is, támogassunk a csapatot, legyünk mindig ennyien, mint az avatón. Hajrá, Paks!
 
kesstad2.jpg

Eszter (29): Amennyire én meg tudom állapítani, az új lelátó is nagyon jó minőségű lett. Tetszik a tribünök kialakítása, így egyben az egész egy kis ékszerdoboz lett, és ez a modernizálás biztos, hogy több embert fog kicsábítani.

Tamás (42): Ez aztán igen, bevallom őszintén, eddig nem nagyon jártam meccsre, de mostantól - a vereség ellenére is - mindig próbálok majd itt lenni. Lenyűgöző az egész stadion, és külön dicséret, hogy odafigyeltek arra is, hogy a mosdók is európaiak legyenek. A büfék szintén jók, idővel kicsit gyorsulhatna a kiszolgálás. Felettébb remélem, hogy ez a környezet nem csak az én kedvemet hozta meg, és bízom benne, legközelebb már győzelmet ünnepelhetünk. 

Anikó (38): Nagyon impozáns minden! Ilyen lelátót, ami a főoldalra került, még csak a TV-ben láttam. A hangulat is kiváló volt. Családbarát stadionnak gondolom, legközelebb is kijövök a férjemmel és a gyerekekkel.
 
Ezúton is köszönjük a dicsérő szavakat, és maximálisan bízunk benne, hogy a meccslátogatás elkészült, és most már átadott professzionális arénánkban mostantól tényleg egy igazi családi programmá válik. Hajrá, Paks!
 
kesstad3.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 32 71
2 PAKSI FC 33 58
3 Puskás Akadémia FC 33 55
4 Fehérvár FC 33 54
5 DVSC 33 48
6 DVTK 33 45
7 MTK Budapest 33 44
8 ZTE FC 32 43
9 Kecskeméti TE 32 42
10 Újpest FC 32 37
11 Kisvárda Master Good 33 31
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 33 21
33. forduló erdeményei
  -   ?:?
  -   ?:?
  -   2:1
  -   4:1
  -   0:0
  -   1:1

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök