harszun201.jpg

Haraszti: Két hetünk van rendezni a sorokat

2020. aug. 31.  -  NB I.
Csatárunk első fordulóban összeszedett kisebb sérülése a jövő hétre már a múlté lehet.
Csatárunk első fordulóban összeszedett kisebb sérülése a jövő hétre már a múlté lehet.
banner_magy1.jpg

Kezdjük a legelejéről, a nyári felkészüléstől, hisz’ az látszik, erőnléti gondok nincsenek, a kilencvenedik percben, sőt, még azon túl is hajtotok, megszakadtok…
 
Igen! Klasszul sikerült az alapozás, jó edzőmeccseket játszottunk és a csapat is szuperül nézett ki - mesélte honlapunknak a szezon legelejéről Haraszti. Minden körülmény tehát bizakodásra adott okot, hiszen kemény melót tettünk a felkészülési időbe, ennek köszönhetően pedig úgy vártuk az idényrajtot, ahogy azt kell, feltüzelve, felspannolva.

Három meccs, melyből kettőn lehetőségek tömkelegét alakítottuk ki, mégis egy pontunk van. Mi lehet a gond?
 
Nehéz megfogalmazni…, ugye tényleg vannak helyzeteink, szépen jutunk el az ellenfelek kapujáig, viszont a végén sosem a hálóban köt ki a labda. Plusz ehhez még az is társul, hogy gólokat kapunk hátul. Valószínűleg globálisan kell megváltoznunk… 
 
Mondanám, hogy dekoncentráltság van, de ez nem igaz, mondanám, hogy nem teszünk bele elég melót, de ez sem igaz, mondanám, hogy nem jó a hangulat az öltözőben, de ez sem így van, valamint mondanám, hogy a motiválatlanság a probléma, de ez sem helytálló, mert az is a tetőfokon. 
 
Egy viszont biztos, két hetünk van rendezni a sorokat! Nyilván most így nem lesznek valami boldog napjaink, de újra felépíthetjük magunkat. 
 
harszun202.jpg

Az első játéknapon, az Újpest ellen egy óra után kényszerűségből le kellett jönnöd a pályáról, miután meghúzódott a jobb lábad belső térdszalagja. Kimaradtál a Vidi és a Mezőkövesd ellen is, mi a helyzet most? 
 
Mohácsi doktor úr MR-en is kimutatta a húzódást, aminek a rehabilitációs ideje durván két-három hét. Ez lesz is annyi, még a héten Kiss Tamással különmunkázom, aztán a jövő héttől már újra a többiekkel tréningezhetek. Mivel a rúgólábamról van szó, minden egyes napot szigorúan be kell tartanunk. Számomra viszont így jókor jött a válogatott szünet. A következő, Ferencváros elleni bajnokira már szeretnék százszázalékosan felépülni. 

A tizenötödik évet kezdtük az NBI-ben, és új arénánk elkészülése óta kifejezetten emelkedett fanatikusaink érdeklődése. Újabb és újabb embereket fogunk meg még úgy is, hogy ez a rajt nem lett valami jó, ezt Ti is észrevettétek?
 
Igen, nagyon érezzük a szurkolók támogatását, ami roppant jól esik nekünk, és hálás köszönet ezúton is nekik. Sosem mindegy mennyien vannak kint a stadionunkban, persze most a vírushelyez miatt minden más és érthető. A huszonegyedik században ugyanakkor megvannak már azok a fórumok, ahol átjön a támogatásuk. Azt kívánom, maradjon ez így, és napról napra legyen egyre több szurkolónk!
 
harszun203.jpg
Nincs

PFC TV

KEZDŐRÚGÁS

BOLT

Aktuális tabella

OTP Bank Liga 2023/2024
Hely   Csapat Mérk. P
1 Ferencvárosi TC 30 68
2 PAKSI FC 30 53
3 Fehérvár FC 30 50
4 Puskás Akadémia FC 30 46
5 DVSC 30 45
6 MTK Budapest 30 43
7 DVTK 30 41
8 ZTE FC 30 39
9 Kecskeméti TE 30 38
10 Újpest FC 30 34
11 Kisvárda Master Good 30 28
12 Mezőkövesd ZSÓRY FC 30 20
30. forduló erdeményei
  -   1:0
  -   1:2
  -   2:1
  -   0:0
  -   1:0
  -   1:0

Kapcsolat információk

Paksi Futball Club

7030 Paks, Fehérvári út 29.
+36-75-510-618
iroda@paksifc.hu
Szerkesztő:Méhes Tamás, sajtófőnök